Valmanifestet: Kontanter och Kvällstidningar.

november 2, 2016 at 8:39 f m Lämna en kommentar

Knappt hade trycksvärtan, i vårt senaste inlägg om kontanthantering, torkat innan vi läser i Aftonbladet att äldre diskrimineras genom slopandet av kontanter. Dessutom presenterades en lista med exempel på företag och butiker där det inte duger med kronor och ören. Ex. ABBA- museet, Tele 2 och 3.  Av dessa företag kunde man i och för sig vänta sig vad som helst, men det är illa. Men inte det värsta.

Ni läste rätt: ” Vi läser i Aftonbladet….”   Individer som tror sig ha gott omdöme, läser inte kvällstidningar. Har man de minsta anspråk på sanning, vederhäftighet och god smak håller man sig ifrån Aftonblad, Kvällsposter och Expresser. Varför skall man läsa en massa som inte är sant, eller åtminstone starkt över- eller underdrivet.

Men här står vi nu och måste erkänna att vi lurades av en braskande löpsedel:” PRO rasar: De stänger ute äldre. 139000 pensionärer i uppror”

Till vårt valmanifest lägger vi följande. Efter GAS:s makttillträde, kommer kvällstidningar att förbjudas. Lite hårt kanske, men vi kräver åtminstone ett ”publiceringsfilter” som automatiskt sållar bort upplagor som för tredje gången samma vecka via löpsedeln meddelar: Kaos i trafiken. Klass 2 varning. Så mycket tjänar dina grannar. Så blir du lurad av kontokortsbedragare. Rekordvärme på väg. Rekordkyla väntar i helgen. Här hittar du solen. Så mycket kostar villorna i Mönsterås  och Grön Köpingen etc.”. Ett helvetes tjat.

Överdimensionerade reportage från konungsliga barndop och bröllop är naturligtvis också diskvalificerande liksom Zlatan, Lill-Babs, Carola och Björn Ranelid. Plus någon till.

Rösta på GAS: Vi säger God natt till Kvällspressen

Entry filed under: Diverse.

Valmanifestet. 5. Kontanter Manifestet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Arkiv

Skriv i din e-postadress för att få notiser om nya inlägg på Gröna Köpingens Blogg!

Gör som 39 andra, prenumerera du med.

Kalender

november 2016
M T O T F L S
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  


Humor
Fler besökare till bloggen
Blogglista.se


%d bloggare gillar detta: