Cendré Bellas Blogg.

november 26, 2016 at 9:05 f m Lämna en kommentar

Ibland möts vi av kommentarer i stil med:”Usch. Jag vill inte läsa om politik och annan skit. Det är fett tråkigt. Jag vill läsa om trevliga människor som berättar rakt och enkelt om sin vardag.” Vi känner oss manade att släppa in vår kvinnliga bloggare, Cendré – Bella som förmedlar en bild ur verkligheten.

 

”Hej alla goa människor. Jag, Isabella Rövenglip, börjar bli lite känd ute bland allmänheten. Det är kul och har gett mersmak. Cendré- Bella kallas jag för att jag har rått- färgat hår, eller cendré som det heter med lite finare språk. Färgen, plus frisyren, gör att Rutger tycker att jag ser ut som en skurmopp. De är inte så kul.

Jag har sett ett program på TV som heter” Gör om mej” där lite äldre damer, som inte är så flashiga och färggranna, får nytt utseende. Ibland till det bättre. Nu såg jag min chans att visa upp mig i TV och få ny frisyr och lite nya kläder. Det gick så där. Rutger tog ett kort på mej där jag står bredvid husvagnen. Detta skickade jag till TV-redaktionen

Jag fick svar från” Go Kväll” där man sa att de inte sysslade med sociala reportage om Romska tiggares boende. De hänvisade till ”Uppdrag granskning”.

Jag blev lite knäckt men tröstade mej med att zigenarkvinnor kan va ganska vackra, de också. Ja, ja jag vet att man inte får säga zigenare. Men rom kan ju också vara en stad i Italien. Risk för missförstånd.

Apropå stånd, så skall vi åka på marknaden i Fjöshult. Där är en himla massa knallar som har jättefina saker till salu. Ballonger, lyckobrev, sockervadd, karameller och munkar. Ja inte såna där religiösa, utan flottiga. Rutger känner en kille där som säljer hembränt. Faktiskt ganska goa grejer som slinker ner fint med lite Fanta eller Cola. Det värsta är att det är så billigt att Rutger tycker sig ha råd att bli rejält dyngrak. Då får jag låtsa in mej så jag inte får stryk för att jag är så ful. Han kan bli lite burdus ibland, Rutgerpojken.

Jag har fått en ny idol så här i medelåldern: Stina Wollter. Hon är dotter till den gamle skådespelaren och rödgardisten Sven Wollter. Hon visar upp sin kropp på instagram. Väldigt charmigt och naturligt skakar hon på rumpan och pattarna så att tittarna skall tycka att hon är snygg och sexig.

Jag vill göra likadant, men jag får inte för Rutger. Han är rädd att jag skall få fläsket i självsvängning och inte få stopp.

Jag kanske skall lyfta mej. Pattarna har halkat ner en våning och Rutger tycker de är sladdriga. Kanske blir det lite botox i läpparna också, ja de i ansiktet alltså.

Jag vill gärna göra mig snygg så att Rutger gillar mej. Trots att han är lite elak på fyllan så är han jättegosig när han är nyktert. Jag tror att jag älskar honom.

Nu skall jag traska över till Bettan på en kopp kaffe. Nilla kommer kanske senare, så Bettan och jag hinner prata lite. Så fort vi är tre eller flera går det inte att samtala. Alla pratar i mun på varandra och ingen lyssnar. Senast vi träffades blev jag riktigt förbannad på Nilla. När Jag höll på att berätta att jag fått svamp mellan valkarna, avbryter Nilla utan vidare och talar om att hon köpt nya vinterdäck. Jag skall aldrig mer försöka att säga något viktigt.

Hej för nu, alla gulliga människor. Puss på er, hälsar Cendré-Bella

Entry filed under: Diverse.

Dåliga kommunikationer Mänsklig värme?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Arkiv

Skriv i din e-postadress för att få notiser om nya inlägg på Gröna Köpingens Blogg!

Gör som 39 andra, prenumerera du med.

Kalender

november 2016
M T O T F L S
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  


Humor
Fler besökare till bloggen
Blogglista.se


%d bloggare gillar detta: