Fruktansvärt

december 19, 2016 at 6:25 f m Lämna en kommentar

Bloggen har nog påtalat detta tidigare.  Missbruket av ord som: Vidrigt, outhärdligt, fruktansvärt, fasansfullt ohyggligt mm.  Det behövs numera inte så mycket för att något betraktas som” fett vidrigt,” och när starka ord verkligen skulle passa, har de förbrukats på bagateller.

Kvinnorna brukar raljera över manliga förkylningar. De tycker att männen jämställer sitt lidande med det som kvinnan upplever vid en förlossning. Att kräma ur sig en bebis, är i dubbel bemärkelse en barnlek, jämfört med att genomlida en svår manlig förkylning, kan vi försäkra.

Bloggen är förkyld, och utan att veta exakt, tror vi nog att febern ligger åtskilliga tiondelar över 37. Vi mår helt enkelt fruktansvärt, outhärdligt, fasansfullt dåligt.

Det blir bingen idag, men för att förhindra vätskande liggsår kommer vi att ta en tur till datorn så ofta som den förebyggande vården kräver. Vi kommer helt enkelt att ha tid att producera en massa skit på bloggen. Nu skall ni inte missförstå. Med skit menas här kulturell gödsel, gödning, som får kulturen och den politiska debatten att frodas och blomstra. Vi får se vart det bär hän.

Hör gärna av er på kommentarfältet och berätta vilka frågor som ni vill ha svar på. Vi svarar inte på det mesta. Vi svarar på allt.

Entry filed under: Diverse.

Kriminell fostran Sjukt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Arkiv

Skriv i din e-postadress för att få notiser om nya inlägg på Gröna Köpingens Blogg!

Gör som 39 andra, prenumerera du med.

Kalender

december 2016
M T O T F L S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  


Humor
Fler besökare till bloggen
Blogglista.se


%d bloggare gillar detta: