Sjukt

december 19, 2016 at 1:25 e m Lämna en kommentar

Det var som vi befarade. Noggrannare mätning har visat att bloggred. har febern, närmre bestämt 37,1 c. Bloggen är trots detta inte fullständigt lamslagen, utan vi har i etapper orkat läsa igenom Termometern-OT. På sidan 32 möts vi av Peter Erikssons inte alltför förtroendeingivande nuna. Innan vi fortsätter vill vi uttrycka vår förvåning över kombinationen ” Bostads och   digitaliseringsminister” Det låter som ett skämt, och det är det kanske, med tanke på de inblandade.

Texten upplyser om att PE vill att alla i landet skall få tillgång till bredband. Vi tycker kanske att han i rollen som bostadsminister först skulle se till att alla har tak över huvudet

Eriksson skriver..” ett snabbt bredband  ger samhället kostnadsbesparingar och effektiviseringar Exempelvis kan hemtjänst och sjukvård  spara enorma summor genom att ersätta fysiska besök med videosamtal”.

Eftersom vi i dag är krassliga kan vi inte göra ett fysiskt besök hos GK-s Ålderdomsdigitaliserare, Demens Claminger.  Vi tar istället via telefon kontakt med Demens som huserar i f.d. fattigstugan nuvarande äldre- och demens boendet” Ättestupan”

Nå Demens. Din nya yrkestitel” Ålderdomsdigitaliserare” låter fräscht och modernt. Tycker du att den har stärkt dig i din yrkesroll.?    ”Men va faen. Du tror väl inte att vi bryr oss om sånt. Vi godkände titulaturen bara för att alla obegåvade förnyelseivrare skall vara nöjda. Nej det skiter vi i och vi fortsätter som vanligt. Här skall det inte digitaliseras någon vård och omsorg, Vi lärde oss en gång att det fanns något som heter människovärde och det är ett begrepp som skall få leva kvar här i GK.

Om den där” Gröna Khmeren” Eriksson fick se vilken enastående glädje det skänker mina gamla manliga hjon när de får daska den kvinnliga hemhjälpen i stjärten och ge en uppskattande kommentar beträffande bröstkorgen, så skulle han skämmas över förslaget att ersätta mänsklig värme med videoteknik.”

Vi lägger på luren, också vi lite varma inombords

 

Entry filed under: Diverse.

Fruktansvärt Förbättring

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Arkiv

Skriv i din e-postadress för att få notiser om nya inlägg på Gröna Köpingens Blogg!

Gör som 39 andra, prenumerera du med.

Kalender

december 2016
M T O T F L S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  


Humor
Fler besökare till bloggen
Blogglista.se


%d bloggare gillar detta: