Publicitet och reklam

december 25, 2016 at 3:50 e m 2 kommentarer

Bosse Bloggare ligger ibland och gråter sig till sömns över låga tittarsiffror och dåligt flöde på kommentarfältet. Är det någon idé att hålla på med spridning av värdefull information? Är läsekretsen inte mogen för sanning, tillrättavisning och tips om den rätta, smala vägen (men också om den breda, bekväma.)

Men. Att lägga av, skulle vara en seger för dålig smak, och för alla uteblivna läsare med sviktande intellektuella gåvor.

Därför har vi kommit på andra, och bättre tankar. Den utomordentlige skådespelaren Sven Wollter har en dotter som heter Stina och hon har exponerat sig frikostigt på ”Instagram”. Hon fick sitt konto nedsläckt sedan hon skickat en penis som hon fått sig tillsänd, i retur. Vi på bloggen trodde inte detta var sant, förrän vi förstod att det handlade om bilder.

Har vi inte fattat fel så har Stina W. en stor skara tittare. Ni kan se hennes ”konstnärliga” övningar här. Om detta drar stora tittarskaror är inte Bosse Bloggare främmande för att plagiera. Vi kanske kan få lika många anhängare som Stina. I så fall välförtjänt.

Från och med nu håller ni ögonen öppna efter en uppvisning i den högre skolan. Bosse har inga bröst att vifta med och inte heller en bakdel som kan fås i gungning, men han kan kanske få rotation på andra kroppsdelar.

Som sagt. Var beredda! Vi förvarnar inte. Denna historiska happening kan komma att presenteras när som helst.

Ett tips inför valet: Rösta på GAS. Vi värnar kultur, mångfald, och i vissa ömmande fall, också enfald. Så fortsätt, Stina Wollter.

Lycka till  

Entry filed under: Betraktelser, Media. Tags: , , , , .

Julafton Valmanifestet: Svarta listan.

2 kommentarer Add your own

 • 1. Anders Johansson  |  december 26, 2016 kl. 7:00 e m

  Här i Mönsterås är vi många (eller åtminstone ett par) som känner oss djupt beklämda över att den store Bosse Bloggare drabbats av detta svårmod. Jag vill passa på att erinra om att många stora män och kvinnor inte fått den uppskattning av sin samtid som de förtjänat. Vissa har till och med bränts på bål eller korsfästs i slutet av sin levnad. Nu befarar jag naturligtvis inte att du skall drabbats av detta öde. Det är däremot befogat att erinra om alla de konstnärer och författare vars storhet varit så stor att den inte uppfattats av samtiden utan först av historien.
  Om jag får se roterande kroppsdelar i bloggen kommer jag dock att inse att den sinnesförvirring som ibland drabbar stora tänkare har slagit till med full kraft och omedelbart avsluta läsandet så att jag slipper bevittna det förnedrande förfallet.
  Undertecknad har hört talas om en aktivitet som kallas ”fickpingis” och vill undvika att stifta bekantskap med ”rundpingis”.

  Gilla

  Svara
 • 2. Gröna Köpingen  |  december 27, 2016 kl. 7:48 f m

  Rundpingis har Bloggen deltagit i, när benen bar och den övriga fysiken tillät. För den oinvigde kan vi berätta att rundpingis innebär att ett antal personer springer runt ett pingisbord och försöker returnera bollen reglementsenligt. När någon slår ut eller i nät blir denne hänvisad till bänken. Till slut återstår två man, män, eftersom kvinnorna på grund av sin begränsade förmåga blir utslagna i ett tidigt skede. Min blygsamhet förbjuder mig att berätta vem av de två finalisterna som normalt stod som segrare.
  Nej, det är inte detta vi skall visa på bloggen. Fickpingis har vi hört talas om men vet inte i detalj vad det handlar om. Vad Bosse skall jonglera med skall inte avslöjas i förtid, men vi garanterar att det inte handlarom genitalierna. Sådant är oss främmande eftersom vi värnar om god smak, moral och resning, och f.ö. bör tittarna ha möjlighet att se vad som försiggår.
  Nej, det blir något helt annat. Håll uppsikt!.

  Gilla

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Arkiv

Skriv i din e-postadress för att få notiser om nya inlägg på Gröna Köpingens Blogg!

Gör som 39 andra, prenumerera du med.

Kalender

december 2016
M T O T F L S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  


Humor
Fler besökare till bloggen
Blogglista.se


%d bloggare gillar detta: