Valmanifestet: Svarta listan.

december 28, 2016 at 7:27 f m 2 kommentarer

”Svarta lådan” har de flesta hört talas om. Nu i dagarna har ett ryskt flygplan störtat igen, och i går meddelades att man hittat denna svarta låda. Man hoppas att den kan berätta om händelseförlopp och orsak till olyckan.

Bloggen vill påtala andra olyckliga företeelser i samhället, genom att presentera ”Svarta listan” över sådant som inte faller oss på läppen. Helt enkelt det som bör bekämpas och kanske också förbjudas. Inte bara bloggen har dessa åsikter utan också vår politiska organisation GAS ställer helhjärtat upp bakom detta. De var villiga att ta hela listan till sitt valmanifest

Uppräkningen innebär ingen gradering utan slumpen har stått för ordningen.

Veckans Svarta lista:

Konstgräs, Små snapsglas, Dansk fotsvettsost, Friskolor, Skenheliga präster, Dragspelare, Kebab, Dopade idrottsmän, Filip och Fredrik, Vattenbaserad husfärg, Kulört julgransbelysning, Vegetarisk mat (Ja, det är ju inte mat, men ni vet vad som avses), Plastgranar, Självgoda Bloggare, Lill-Babs, Fyrkantiga mattallrikar, Bordsbestick med smala runda skaft, Bakvända kepsar, Frivilligt gällivarehäng, Dan Eliasson, Sextelefonsamtal på tjänstetid, Små ölflaskor, Magra julskinkor, Lars Winnerbäck, KSRR:s TV- reklam, Vitlöksandedräkt, Magra fotomodeller, Bonde söker fru, Katter, Surströmming, Fakturor, Svart- Vinbärssnapsar, Krympplastförpackningar ,Olle Jönsson, Foppatofflor, Tzatziki, Ruccolasallad, Norska skidåkare, Göran Persson, Djurkommunikatörer, Ernst Kirschsteiger , Hamburgare, Strebertyper, Rattfyllon, Timellare, Aioli, Yngve Stoors hawaiiorkester, Militanta feminister, Vältränade äldre män, och slutligen, Plastmuggar.

Det finns mer, men när vi kommit tillrätta med detta är vi på god väg mot en bättre värld. Mycket bättre.

GAS motto: Fasa ut det fasansfulla!

 

Entry filed under: Diverse.

Publicitet och reklam Estnisk Pisa

2 kommentarer Add your own

 • 1. Gröna Köpingen  |  december 28, 2016 kl. 7:58 f m

  Vi skrev:” I dagarna har ett Ryskt flygplan störtat igen”. Det kan tolkas som att det är samma plan som störtat en andra gång. Nej, det handlar om ett nytt plan. Fel igen. Ryska plan som störtar är sällan nya”. Ett annat plan” skall det vara

  Gilla

  Svara
 • 2. Bert  |  december 28, 2016 kl. 12:02 e m

  GK-bloggens ”Veckans svarta lista.” och alla ev kommande ”Veckans svarta lista:” som publiceras på GK-bloggen ska självklart även lista ”högerextrema Centerpartistiska golfbaneägare”. Kommunalråd av samma politiska valör som CP ”golfbaneägare” får ju inte glömmas bort, detta nödvändigt för ”en bättre värld. Mycket bättre”.

  Gilla

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Arkiv

Skriv i din e-postadress för att få notiser om nya inlägg på Gröna Köpingens Blogg!

Gör som 39 andra, prenumerera du med.

Kalender

december 2016
M T O T F L S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  


Humor
Fler besökare till bloggen
Blogglista.se


%d bloggare gillar detta: