Blondin balles blogg

december 29, 2016 at 9:19 f m Lämna en kommentar

Det stundar ett nytt år, närmre bestämt 2017, med allt vad det kan innebära i form av förändringar. Vi på bloggen är inte förtjusta i förändringar. Allt skall vara som förr.

Blondinballe har försett oss med nyheter från obygden en längre  tid och vi hoppas innerligt att det härvidlag inte blir någon förändring. Vi noterar i nyhetsflödet att Annabella Lövengrip lägger ner sin blogg ”Blondinbella”. Denna har existerat sedan Bella var 14 år och hon tycker nu att det är dags att gå vidare under annan signatur.  Vi hoppas och tror att Blondinballe inte har liknande tankar

Det är skönt varje gång det kommer ett livstecken från Balle. Dels får vi veta att han mår bra, och det är också trevligt att se att den förödande urbaniseringen ännu inte lamslagit hela riket. Ordet till Balle.

 

”Nu e äljjakten över för i år. Jag talar inte om hur det gick me koa och kalvarna men jag kan säja så mycket att varken jag eller Olle svälter i vinter. Mossan ska få en smakbit också.

Annars e jag riktigt förbannad. Nu har skotarn stått uppe hos OP i två år å den är inte färdig än. Han skyler på att det kommer annat emellan. Det är slåterkrossar som måste lagas när det är brottom i hötider och nästa gång e den en gödseltunna som går före. Nu skiter jag i OP och ber Bosse i Magen om hjälp i stället. Han tar kunderna i rätt ordning, men han är förbannat dyr, men jag skiter i det åxå.

Det bir inte mycke gjort om dagarna. Nu när jag inte har skotaren att joba med så sitter jag mest inne och fantiserar. Jag drömmer om fruntimmer som ska komma hem till mej och se kelsjuka ut. De ska va blyga och guliga som tjejerna i ”Bönner söker fru” men samtidigt ska de veta hur man gör så att de kan lära mäj lite trix och handgrepp.

De va nån som sa att Linda Lindruff, eller va hon heter som har hand om programmet, har vatt ”Fröken Sverige”. Det tror jag inte på. De har nog blandat ihop at med nån hästpremiering.

Min drömtjej ska va ganska liten, blond och mulig. Hon ska inte va seministisk utan låta mej bestäma. Hon får gärna bestäma i köket, men i sängkammaren ska jag hålla i taktpinnen.

Det blir kanske lite bökigt med fruntimer i sängen. Då måste jag börja duscha en gång i veckan. Jag e lite rädd att man blir urlakad som saltsillen som mossan la i blöt inför hjulen. Olle på skogen duschar aldrig. Det är därför han skjuter så många älgar. Han kan sitta på pass i fel vind utan att de känner att det luktar människa.

En gång blev Olle hastigt sjuk och fick fara till lasaretet. De fick köra honom fyra gånger i biltvätten på Statojl innan de kunde ta in han på Akutten. Han fick ligga inne två veckor. Han tykte det va jobbit för han fick ingen sup till maten, men han hade nog kul på sjukhuset ändå, för han sa att han såg råttor och skära elefanter som kröp ut ur tapeten. Olle tycker det e rolit med djur.

Det är lite tråkit att sitta inne och inte göra nåt. Jag skall skafa mej en hobby. Ja är rätt duktig på att hitta i skogen så ja tror att jag ska bli orienterings-proffs och tjäna en massa millioner. Tänk så häftit att springa i skogen med hundratusentals åskådare i terrängen. Då blir ja berömd och fruntimren kommer att bli som galna i mej. Nån sa att det va orättvist att tennisspelare tjänar en massa pengar medan orienterare knappt får nått alls. Det tror ja inte på. Jag ska bli rik som ett troll med karta och kommpass.

Oj, jag måste sluta.  Nu kommer drickabilen och jag ska kjöpa lite svagdricka för syn skull. Sen kommer rätta bilen. Det är Rulle som kommer med turistbussen från Tyskland med redia grejer. Det blir några helrör ”Jeltsin” och  några flak bira. Bra att ha om det blir kallt.

Ha att, hälsar Balle.

Tack Balle. Skönt att du är kvar i etern. Vi hoppas att så blir fallet lång tid framöver.

Vi skall kontakta Cendré- Bella och förvissa oss om att hon inte apat efter Blondin Bella och lagt ner sitt bloggande. Vi tror väl inte det. Om du läser detta, C-Bella kan du väl kontakta redaktionen för ett lugnande besked.

Entry filed under: Diverse.

Estnisk Pisa Oj då!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Arkiv

Skriv i din e-postadress för att få notiser om nya inlägg på Gröna Köpingens Blogg!

Gör som 39 andra, prenumerera du med.

Kalender

december 2016
M T O T F L S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  


Humor
Fler besökare till bloggen
Blogglista.se


%d bloggare gillar detta: