Grin-Olle

januari 15, 2017 at 9:23 e m 1 kommentar

Bloggen har fått ett första inlägg från Grin-Olle. Vi får fundera på om det också blir det sista. Man förfäras över språket och hans sjukligt negativa inställning. Vi släpper med viss tvekan fram G-O.

”Helvetes djävla förbannade Sossedjävlar och Miljöproteser som inte kan komma överens med Centerpartistdjävlarna, Moderathelveten, Liberala asen och KDis-idioterna att invandrardjävlarna inte ska få en massa bidrag. Vi kan inte ha det så här. De drunknar ju i pengar på arselboenden och i husvagnarna.

Och lata är de också. Jag skulle ha en Calzone på invandrare Hassans Pizzeria härom kvällen. Klockan var inte mer än ett på natten och då hade den förbannade degige faen stängt, men det tror väl faen att han inte behöver jobba med alla helvetes bidrag han får. Kärringen och ungdjävlarna får nog minst lika mycket. Och bil har också. Jag har inte råd med bil längre. Socialbidraget räcker inte till. Fy faen så orättvist att de djävlarna får av mina skattepengar till sitt lyxliv.

Hur faen kan man tro att jag skall orka söka jobb när man hela tiden ligger sömnlös och tänker på alla bidrag, och dessutom får gå förgäves till Hazzans mitt i natten bara för ett det lata helvetet inte orkar vara på plats. Jag blir så djävla trött på alla orättvisor i samhället.

Senast jag var på Arbetsförmedlingen sa en gammal ful kärring bakom skrivbordet att jag kunde få jobb som jordgubbsplockare. Plocka bär? Jag? Aldrig i helvette. Skulle jag kräla kring i leran och bli skitig? Ja sa till kärringdjäveln att hon kunde plocka bär själv eller skicka ut invandrarna på fältet. Nä fy faen. Det finns ingen rättvisa i samhället längre. Fy satan!

 

Här tog Grin-Olles inlägg abrupt slut. Om det beror på att han storknat av ilska eller på någon omdömesgill hackare vet vi inte.

Låt oss försöka göra en analys av det lilla som blev sagt. Vi bortser från språkbruket som kanske är lite torftigt och enahanda, men även GK-bloggen nyttjar svordomar ibland.

Vad vill Olle ha sagt? Varför är han så förtretad? De politiska partierna har han uppenbarligen inte mycket till övers för, men vi noterar att han inte nämner SD, V eller FI. Om det betyder att han har sina sympatier hos dessa, undandrar sig vår bedömning. Förutom politiker så är det tydligt att Olle inte gillar invandrare. Det är han inte ensam om. Migranter av olika slag rör upp känslor på många håll, i ena eller andra riktningen.

Invandrarfrågan berör och upprör. Bloggen har redovisat sin ståndpunkt tidigare men vi kan ta en repris så inga missförstånd uppstår.

Även i invandrarfrågan intar GK-bloggen en centrerad ställning. Vi vägrar att sälla oss till skaran som hävdar att alla invandrare är djävla löss som skall kastas ut med huvudet före. Det finns migranter som av egen kraft försörjer sig och sin familj. De sliter och jobbar långt hårdare än merparten av deras högljudda belackare.

Men… Vi tillhör inte hellre de som hävdar att inte en enda invandrare någonsin begått något brottsligt, och att de inte ens har tänkt i sådana banor. Skulle trots allt så vara fallet, så är det inte deras fel utan en följd av olyckliga omständigheter.

Skurkar är skurkar oavsett om de är mörkhyade migranter eller ljushårig dalmasar som spelar fiol och bär folkdräkt. Det är brottet som skall bedömas, inte förövarens ursprung. (Skulle Masen spela dragspel kan detta vara nog för åtal.)

Bloggen skall lista några saker som kan gör även oss lite upprörda:

Migranter som anländer till ett asylboende och vägrar stiga av bussen därför att bostadsorten inte passar, hyser vi inga sympatier för. Flyr man från krig och elände så finns det inte en enda avkrok i hela vårt avlånga land som inte är bättre än det de flytt ifrån. Tycker de att det aktuella alternativet är sämre, skall det erbjudas retur till hemlandet. Gärna omedelbart, om så är möjligt.

Att Individer bär sig illa åt och är hotfulla på socialkontor, sjukvårdsinrättningar etc. skall självfallet inte accepteras. Det spelar ingen roll om det handlar om invandrare, eller Pelle Drulleson från Böle. Avhys och lagför.

Söker man en fristad i vårt land så är det Sveriges rikes lag som gäller. Barnäktenskap, könsstympning, barnaga etc. är förbjudet i Sverige. Ett förbud som gäller alla. Likaså bör man hjälpligt anpassa sig till landets seder och bruk. Det får vi nog snällt göra om vi skulle göra samma resa men i motsatt riktning.

Ensamkommande ”Barn” är ett speciellt kapitel. En del av dessa har figurerat i mindre smickrande sammanhang, men på grund av deras påstått låga ålder går de fria. Använd de metoder som står till buds för åldersbestämning. Har de åldern inne för det straff som är berättigat skall detta verkställas.

Det finns mer, men vi nämner slutligen de romska tiggarna som många har synpunkter på, men de tar vi en annan gång.

Entry filed under: Diverse.

Nya medarbetare Säker i sadeln

1 kommentar Add your own

 • 1. Bert  |  januari 17, 2017 kl. 1:46 f m

  Citat:”Skurkar är en skurkar oavsett om de är mörkhyade migranter eller ljushårig dalmasar som spelar fiol och bär folkdräkt. Det är brottet som skall bedömas, inte förövarens ursprung. (Skulle Masen spela dragspel kan detta vara nog för åtal.)”

  Fem afgahner(sk ensamkommande s… barn) gruppvåldtog en handikappad kvinna på Gotland hösten 2016. Inte någon av de fem afghanerna blev åtalad, detta trots att man vid den rättsmedicinska undersökningen av kvinnan fann sperma i henne. Sperman DNA-testades, testet visade två olika dna-spår som stämmde in på två av de fem afgahnerna, således fanns det övertygande tekniskt bevismaterial för två fällande domar.
  I Sverige/Gotland är bevisligen mörkhyade gullegull-migrantskurkar från exv afghanistan straffimuna enligt en för det svenska folket ännu inte offentliggjord men ändå gällande kriminell multikulturell pk-parrallellagstiftning. Om inte, hur kan annars den åklagare som var/är ansvarig lägga ner förundersökningen trots 100% teknisk bevisning.
  Skurk som skurk å jämbördiga i rättsrummet, nejdå, inte i det nya multikulturellrasistiska pk-helvetet Sverige, där är vithyade skurkar legala rättsrötaoffer, hett eftertraktade av karriärkåta vithyade pk-idioter inom de sk elit-etablisemangen.

  Gilla

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Arkiv

Skriv i din e-postadress för att få notiser om nya inlägg på Gröna Köpingens Blogg!

Gör som 39 andra, prenumerera du med.

Kalender

januari 2017
M T O T F L S
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  


Humor
Fler besökare till bloggen
Blogglista.se


%d bloggare gillar detta: