Kristlig försäljning

januari 19, 2017 at 9:01 f m 1 kommentar

I dag upplyser media om att Jehovas Vittnens lokal” Rikets sal” i Mönsterås  skall säljas. Detta gläder oss. Trevligt att en gammal fin byggnad nu kan komma till nytta.

Entry filed under: Diverse.

Ljudligt. Mandel-mess.

1 kommentar Add your own

 • 1. Bert  |  januari 23, 2017 kl. 8:16 e m

  Det råder ju inget tvivel om att GK-b är i det närmaste paranoid i sitt hat mot Jehovas Vittnen(och kommunister), vad detta hans intensiva JV-hat kommer ur/från kan bara GK-b själv upplysa om. Möjligen kan hatet komma ur att GK-b då och då har fått och får besök av de idoga och för all del envisa J-vittnena. J-vittnena vill ju gärna kränga sina tidningar och en å annan bok för några få korvören som motsvarar tryck å distributionskostnader.
  Om J-vittnena haft med sig några termosar med bjud/gratiskaffe samt adderat med en stor påse mumsiga kanelbullar vid sina beskök hos patronen på GK-högen så hade säkert inte tonen och bemötandet från den centerpartistiske GK-b varit så hätskt, kanske att han då hade tagit emot JV-publikationerna och betalat med en kvartsdel hartass.

  Citat:”I dag upplyser media om att Jehovas Vittnens lokal” Rikets sal” i Mönsterås skall säljas. Detta gläder oss. Trevligt att en gammal fin byggnad nu kan komma till nytta.”

  Vad kan nu GK-b och övriga centerpartister i Mönsterås tänkas ha för tankar om ”Rikets sal” framtida funktion. Då byggnaden har haft en religiös funktion de senaste tre decenierna så vore det inte oväntat om byggnaden kommer att fortsätta att vara en tillbejansplats av en gudom.

  Då det nuvarande kultdyrkade centerpartistika kommunalrådet RÅ i Mås-kommun inom kort ska abbdikera från toppen av gödselstacken så finns det säkert många RÅ-dyrkare bland företagarna, affärsidkarna, bonderövarna och övrigt politiskt kreti å pletti inom C, S, M, KD, L, V, MP som kommer att kräva att det i det centrala av M-ås tätort ska finnas en kultplats för dyrkan å tillbedjan av den livs levande lokale gudomen RÅ. Om jag inte är fel underrättad så finns det en oinredd vind i denna byggnad. Då gudomar i de flesta av gudsismerna oftast har sin boning ”ovan där” så skulle det ju passa utmärkt bra att inreda en mindre men fullt bebobar gudsboning åt RÅ uppi detta vindsloft.

  Religiösa samlingscentra brukar ju även ordna med en del jordnära verksamheter som exv typ ”soppkök” och utdelning av matkassar med varor där ”bäst före datum” är passerat med god marginal. Dylik verksamhet skulle passa bra in vid en ev RÅ-helgedom.
  Här vid en ev RÅ-helgedomen kunnde det också ges smakprov på äldre å demensboendet Ag-hagas kulinariska specialiteter: vad sägs om att i god tid innan inflyttandet till nämnda boende få smaka på en vanligt förekommande RÅ-aftonmåltid för dementa. Aftonmåltiden består vanligtvis av ett halvt glas utspädd saftsoppa som ska tjänsgöra som mjukgörare vid sväljandet av den i menyn ingående hårdtorkade brödbit som allt som oftast är adderad med en knappt synbar utspädd pastejliknande smörja. Denna Ag-hagakulinaritet serveras givetvis utan smörgåsgurka, detta då pastejsmörjan av pengabesparande orsak troligtvis har blandats med överblivet smörgåsgrukspad levererat från något av kommunköken ”Arkskolan”, Ballegården mfl.

  Serveringstekniken på Ag-haga är även den starkt utsatt för rationaliseringsidioti, inte sällan serveras aftonmåltidens vantolkning av en svensk smörgås direkt ur handen på en vårdpersonal som straxt innan kanske har assisterat en stackars nedskiten Ag-h-boende. ”Smörgåsen” läggs oftast direkt på bordet, alltså inte på ett serverinsfat eller ens försedd med en servett som åtskiljare.
  Ovanstående exp är typisk för den av RÅ-guddomen förda politiken, den att ta hutlöst betalt och leverera undermåligt livsnödvändigt till de som inte kan protestera.

  Helt klart är att RÅ-dyrkarna behöver en helgedom där RÅ-religionen kan fortsätta att frodas och spridas ifrån. Övriga måsare kan inför de sista åren i/vid RÅ-kyrkan få en försmak på vad all deras slit å släp å skattepengar har resulterat i.

  Gilla

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Arkiv

Skriv i din e-postadress för att få notiser om nya inlägg på Gröna Köpingens Blogg!

Gör som 39 andra, prenumerera du med.

Kalender

januari 2017
M T O T F L S
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  


Humor
Fler besökare till bloggen
Blogglista.se


%d bloggare gillar detta: