Världens märkligaste man.

januari 22, 2017 at 10:58 f m 1 kommentar

Bloggen har ett antal gånger påtalat att vi aldrig har fel, eller i alla fall ytterst sällan. Nu har vårt självförtroende fått sig en liten knäck, igen

När Donald Trump seglade upp som presidentkandidat så trodde vi inledningsvis inte att han skulle bli vald. Det var det i och för sig inte många som trodde. Om så trots allt skulle ske, var vi övertygade om att han skulle omge sig med goda rådgivare och efter sin installation tona ner retoriken till rumsren nivå. Efter ett par dygn verkar det som om vår förhoppning kommer på skam. Dessa våra tankar har vi inte dokumenterat tidigare på bloggen så vi kunde ha hållit tyst, men vårt sinne för fair play kräver att vi redovisar vår felaktiga profetia.

Det finns många märkliga män,( och kvinnor är det bäst att tillägga så att vi inte kommer i konflikt med FI.) Det är illa att världens märkligaste man också är världens mäktigaste. Det skrämmer oss. Vi tröstar oss med att det trots allt kunde varit värre Det kunde ha handlat om en kvinna av samma kaliber.  En” Donna Trump”.

Nu ber vi till den gode Guden att allt skall gå väl. Nu har han chans att visa vad han går för, om han finns.  

Entry filed under: Diverse.

Mandel-mess. Återhämtning

1 kommentar Add your own

 • 1. Bert  |  januari 22, 2017 kl. 10:52 e m

  Det är inte så märkligt att GK-bloggaren är negativt inställd till den nyinstallerade och av småfolket demokratiskt valde presidenten ”of USA”. Förmodligen grundas GK-b:s framförda negativiteter i Trumps uttalande om att nu får det vara nog med de priviligerades rofferi från det amerikanska folket. Då Sverige i mångt och mycket är en spegling av USA är nu GK-b livrädd för att Trumps retorik ska anammas och högljut framföras av svenska politiker och därmed hota GK-b:s existens som priviligerad patron på GK-högen.

  En sedan länge väl känd GK-b-fobi är den rabiata kommunistskräcken som då och då basuneras ut från den ibland våldsamt och närgånget framförda mobila predikstolen. Då Trump och KGB-Putin syns komma bra överens kan nog den omständigheten ytterligare trigga GK-b att framöver utöka sina hetsiga predikoturer med inriktning på att försöka fördriva de g-hackare som GK-b självsvåldligt har utsett till kommunistspöken.
  Att GK-b är panikslagen och rädd visar han genom att be ”den gode guden”, om hjälp, ja, vilken gud det är som GK-b knästående sträcker sina händer mot i sin förtvivlan är dolt i dunkel. Då GK-b tydligen är i en djup livskris kan man nog tänka msig att GK-b i sin ångestladdade situvation tar emot hjälp från vilken gud som helst – ja, till och med från den av GK-b hatade gud som Jehovas Vittnen tillber.

  Gilla

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Arkiv

Skriv i din e-postadress för att få notiser om nya inlägg på Gröna Köpingens Blogg!

Gör som 39 andra, prenumerera du med.

Kalender

januari 2017
M T O T F L S
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  


Humor
Fler besökare till bloggen
Blogglista.se


%d bloggare gillar detta: