Återhämtning

januari 23, 2017 at 1:36 e m Lämna en kommentar

Det kostar på att ligga på topp. Bloggred. börjar  känna sig lite sliten efter alla leveranser av visdomsord till en kunskapstörstande läsekrets. Därför skall vi släppa fram våra gästbloggare i ökad omfattning: Cendré- Bella, Blondin-Balle och vårt senaste stjärnskott Grin-Olle.  Trumps valseger i USA- valet visar att vem som helst kan häva ur sig vad som helst, och det är ett koncept som passar Grin-Olle

Vi släpper dock in Cendré-Belle först. Hon skall ut och resa och med tanke på väglag och fruntimmer vid ratten är det bäst att hon får komma till tals först, om något skulle hända på vägen.

 

Måndag, va härligt. Det är jätteskönt när arbetsveckan börjar för oss som inte har något jobb. I kväll skall Rutger och jag ha det jättemysigt.” Måndagsmys” i kubik. Eller åtminstone litervis. Rutger vann på travet i veckan så han har lovat att köpa några flaskor rött till helgen. Han har investerat i ett halvdussin sjutiofemmor ”Kosken”för eget behov, men rödtjutet tror han skall göra mig lite tillgänglig. Det blir jag inte, man jag dricker så pass att jag tuppar av och inte märker vad som händer och sker på natten.

Vi har det ganska bra Rutger och jag, trots allt, men ibland drömmer jag om en annan man. När jag var sexton kom det ett kringresande tivoli till min hemby. Det var jättespännande med karuseller, pilkastning, chokladshjul och en massa annat roligt. De hade en varieté också med en brutta som visade mu…. och pa……. Jag tyckte nog att jag hade gjort det bättre så jag tog kontakt med en kille som skötte karusellen och erbjöd mig att visa mina färdigheter. Han sa att de hade ett kontrakt med strippan som inte kunde brytas men han tyckte att jag kunde demonstrera mina färdigheter för honom i tivolivagnen. Viken kille! Helt underbar och helt bar under. Vi upplevde en natt som inte går att beskriva, och svor varandra evig trohet och kärlek. Jag vandrade hem i ett lyckorus och tivolit plockade ner sina karuseller och åkte vidare

Några dagar senare såg jag en bild i tidningen på en kille jag kände igen. Han hade slagit ihjäl en pensionär med ett järnrör och satt nu häktad för dråp. Detta var förfärligt, men jag glömmer aldrig den mannens händer. Han kunde inte bara hantera ett järnrör, skall ni veta.

Det blev aldrig något emellan oss av uppenbara skäl, men jag tänker på honom ibland, än i dag. Jag fick sedermera hålla till godo med Rutger. Rutger är normalt inte så våldsam, bara han får ha sin sprit ifred. En jul för några år sedan gömde jag hans” Kosken” för att vi skulle få en vit, trevlig hjul. Jag var inte så vacker efteråt.

Vi har alla våra fel och bristningar. Rutger är förtjust i sprit och jag är nog lite av en shopo-man. Jag älskar att handla och snart skall vi åka till Ullared igen och förse oss med en laddning av livets nödtorft. Det är så himla härligt att slita billiga varor ur händerna på andra fruntimmer när de står i kön till kassorna. I år skall jag bara satsa på lotion, läppstift, maskara, anti- wrinkel system och andra skönhetsprodukter. Jag börjar att bli lite till åren och kan man bättra på lite här och var skadar det inte. Har jag råd skall jag spruta in Botox i läpparna, ja de i ansiktet. På TV såg jag en bankdirektör som hette Annika Falkengren. Hon hade väldigt tjusiga putande läppar. Jag vet inte om hon är botoxad men det såg så ut. Jag vill bli lika tjusig som hon. Och lika berömd och rik

Jag kanske inte får operera mig för Rutger. Han gillar inte stora putande läppar för han tycker det ser ut som hönsrövar. Jag kanske kan hålla med, för jag såg en trio gamla svensktoppsartister med”Lill- Babsan” i spetsen. Hennes ansiktsdrag verkade inte så naturliga. Om det beror på Botox och lyftningar vet jag inte, men det andades lite dålig kirurgi.

Annars gillar jag Lill-Babsan. Hon är så äkta glad, trevlig och positiv. Man riktigt ser att hon älskar människor.  Hon tycker att alla är såååå gulliga och goa.  Hon är genuint mysig och varm. Det är skillnad mot den där kriminelle tråkmånsen Leif GW som bara sitter och mumlar och visar upp sin ofantliga hängbuk. Det är väl inget att se. Jag kan titta på Rutgers.

Ja, ja jag vet att det finns de som gillar Leif GW, bl.a Bosse Bloggare.  Efter detta får jag väl inte komma med några nya inlägg. Bäst att ligga lågt.

Puss och kram för denna gång, er Bella

 

Tack Bella. Vi skall försöka glömma det där med Leif GW, så du är trots allt välkommen med fler bidrag.

 

 

 

Entry filed under: Diverse.

Världens märkligaste man. Tiggeriet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Arkiv

Skriv i din e-postadress för att få notiser om nya inlägg på Gröna Köpingens Blogg!

Gör som 39 andra, prenumerera du med.

Kalender

januari 2017
M T O T F L S
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  


Humor
Fler besökare till bloggen
Blogglista.se


%d bloggare gillar detta: