Tiggeriet

januari 25, 2017 at 1:26 e m Lämna en kommentar

Invandring och invandrare var på tapeten i ett tidigare inlägg, och vi påstod att det fanns olika synpunkter i frågan. Även när det gäller tiggare som sitter vid mataffärer och systembolaget finns det olika åsikter. När det är 15 grader kallt och handen som håller pappmuggen skakar av köld är det lite svårt att gå förbi, men samtidigt kan man inte låta bli att fundera på vems ansvar det är att dessa människor har det hyggligt dräglig. Är det vårt, eller skall deras hemländer se till att ta hand om sina medborgare?

Här går meningarna isär. Vi kan ta ytterligheterna. Somliga anser att de skall kastas ur landet, omedelbart. De på den ”andra kanten ”tycker att det är horribelt att tiggarna  inte får all hjälp som går att uppbringa, och att de inte får parkera sina husvagnar var de vill, är skandal. Denna kategori av godhjärtade medmänniskor är så förstående, hjälpsamma och toleranta.

Vi gör en liten undersökning i all välmening: Alla ni som har tältplats eller ställplats för husvagnar, på eller omedelbart utanför er tomt, kan skriva in er på kommentarfältet, med namn, adress, telefonnummer. Ange också vilken grad av ansvar ni tar för att hygieniska gränsvärden respekteras. Vi ser fram mot en anstormning av intressenter.

Ps. Det utgår ingen ekonomisk kompensation. Vi förutsätter att ni inser att det är er plikt som medkännande medmänniska att ställa upp, gratis.  DS

 

Entry filed under: Diverse.

Återhämtning Grin-Olle

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Arkiv

Skriv i din e-postadress för att få notiser om nya inlägg på Gröna Köpingens Blogg!

Gör som 39 andra, prenumerera du med.

Kalender

januari 2017
M T O T F L S
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  


Humor
Fler besökare till bloggen
Blogglista.se


%d bloggare gillar detta: