Hyckleri

januari 30, 2017 at 2:13 e m 2 kommentarer

I ett inlägg, ”Tiggeriet”, bad vi hugade spekulanter att på kommentarfältet meddela att de med öppen famn välkomnar romska husvagnar på sin tomt. Bloggen har med stigande förvåning noterat att ingen ännu anmält intresse. Vi tycker oss spåra drag av hyckleri.

Bloggen har deltagit i diskussioner beträffande invandring, tiggeri och tillhörande problematik och blivit beskylld för tveksam inställning, när vi inte förbehållslöst delat åsikten att alla är välkomna, i obegränsad mängd, överallt i landet. Mina meningsmotståndare har bl.a. tyckt att det är förfärligt att romerna inte får ockupera privat mark för sitt husvagnsboende.

Jag noterar att dessa mina belackare ännu inte antecknat sig som presumtiva hyresvärdar.

Det är med romska tiggare som med den svenska vargstammen. En förfärlig liknelse kan tyckas. Alla, eller åtminstone många, tycker att vi skall ha mängder av varg, överallt i hela landet.  Överallt, utom här hos mig.” Nej det vore lite otäckt med tanke på katten och hunden. Och barnen.” Vargar skall vi ha på annat håll, men inte som grannar.

Anteckna er nu, eller medge att ni inte står för er tidigare, med eldhåg, deklarerade åsikt.

Entry filed under: Diverse.

Hus,hem och hushållsarbete. Trafiktragik

2 kommentarer Add your own

 • 1. Bert  |  januari 31, 2017 kl. 7:20 e m

  Jag kör då och då förbi GK-b-högen, har observerat att det sedan några månader tillbaka står en husvagn samt en j-presstäckt container med TV-antenn uppställd på GK-b:s ladugårdsplan. Jag har funderat över om det möjligen kan vara embryot till en romsk bosättning på GK-högen. Då patron på GK-högen är en affärssinnad(girigbuk) person så har funderingarna gått åt det hållet att containern möjligen fungerar som ev bostad åt tiggarna i GK-kommunen. Husvagnen fungerar då förmodligen som kök å matplats/allrum/atelje.

  Containern i fråga kan ju tänkas rymma ett 25-30-tal personer om våningssängar(bredd 60 cm) används i tre parallella rader. Intäkterna från ett dylikt lägerboende skulle bli betydande, säg att varje boende(25 st) betalar 3000 sek/mån var så blir intäkterna 75000 sek varje månad, ett år ger 900000 sek å det skattefritt. Det skulle förvåna mig stort om parton på GK-högen skulle avstå från en dylik affärsmöjlighet, givetvis sker denna GK-b-hycklande humanitetaktivitet under pk-rätt tema, ”öppen famn” på GK-högen.

  Gilla

  Svara
 • 2. Bert  |  februari 18, 2017 kl. 2:55 e m

  Igår 2017-02-17 åkte jag förbi GK-b-högen, kunnde då konstatera att husvagnen(en KABE) som tidigare varit uppställd på GK-b-Lars ladugårdsplan har blivit flyttad till den sammes gårds fd gödselplatta som numera tjänar som gårdens skrotupplag/tipp.
  Trevligt, att mitt avslöjande ang en ev romsk bosättning på GK-b-högen har fått omedelbara konsekvenser för GK-b-Lars.

  Gilla

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Arkiv

Skriv i din e-postadress för att få notiser om nya inlägg på Gröna Köpingens Blogg!

Gör som 39 andra, prenumerera du med.

Kalender

januari 2017
M T O T F L S
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  


Humor
Fler besökare till bloggen
Blogglista.se


%d bloggare gillar detta: