Radiovågor

februari 13, 2017 at 7:06 f m Lämna en kommentar

Radio är bra. Man väcks i ottan av goda respektive dåliga nyheter.  Ett av dagens budskap kom från David Lindal vid Totalförsvaret som gav oss vatten på vår ständigt malande kvarn att det datoriserade samhället är riskabelt. Främmande makter har förmodligen redan möjlighet att vid ett skarpt läge med en knapptryckning slå ut hela systemet. Ja, inte det” Systemet”. Dit skall vi gå för att skaffa varor som tröst när vi sitter utan ström och andra samhällsnyttiga funktioner.

En annan nyhet var forskning beträffande grisorgan till mänsklighetens fromma. Vi menar inte skinka och karré utan organ som skall transplanteras och på så sätt skapa en ”Grismänniska”. Nu säger kanske någon lustigkurre:” Det har vi redan, och han är president.” Vi sa det inte. Det skall vara lite hyfs och stil i debatten, GK- bloggens signum.

Entry filed under: Diverse.

Särade kön Trafik och avståndstagande

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Arkiv

Skriv i din e-postadress för att få notiser om nya inlägg på Gröna Köpingens Blogg!

Gör som 39 andra, prenumerera du med.

Kalender

februari 2017
M T O T F L S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728  


Humor
Fler besökare till bloggen
Blogglista.se


%d bloggare gillar detta: