Alpin pina.

februari 19, 2017 at 2:28 e m Lämna en kommentar

Så var då VM i utförsbacke till ända. Intresset har väl svalnat en aning sedan Stenmarks tid, för hans insats är svår att toppa. Men visst. Dagens åkare är inte så pjåkiga de heller, och om man inser att man själv skulle komma i mål ett par timmar efter, blir man imponerad.

Nu får vi inte bli för positiva om vi skall hålla stilen. Vi måste reta oss på något. Det får bli på bisittaren på TV4: Anders Persson. Han har en duktig dotter och det kunde han nöja sig med. Vi vanliga dödliga som inte är alpina experter har lite svårt att hänga med i hans analyser: ”Han måste rotera mer i pjäxorna.  Tappar ett litet momentum på fallinjen. Översvänger flacken. Måste peppa sig själv mer, men nu bränner han benen. Nu måste han vara mer fram och bak på skidorna. Överdriver känslan av hur mycket han skall trycka på.” Och något som kan bli klassiskt: ”Nu får han stå på, nu måste han släppa sig”.

Persson är inte sällan fel ute:” Nu går det bra riktigt bra”. Han hinner inte avsluta meningen förrän bilden visar lika röda siffror som ett bokslut.    ” Aj aj det där var inte bra”. Bilden visar en grön skyltmed ledning på 0,5 sekunder.

Nej, vi håller oss nog till radiosporten fortsättningsvis

Entry filed under: Diverse.

Mendelssohns gård. Mendelssohns Gård. Avsnitt 1

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Arkiv

Skriv i din e-postadress för att få notiser om nya inlägg på Gröna Köpingens Blogg!

Gör som 39 andra, prenumerera du med.

Kalender

februari 2017
M T O T F L S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728  


Humor
Fler besökare till bloggen
Blogglista.se


%d bloggare gillar detta: