Morgontidningar

april 8, 2017 at 7:09 f m Lämna en kommentar

Utöver GK:s eget husorgan ”Termometern” tar vi ibland del av det som skrivs i en annan länstidning: ”Barometern”.   I den s.k. Bonusbilagan kåserar ibland en kvinna vid namn Eva Bergqvist-Andersson . Mestadels förtjänstfullt. I dagens bidrag recenserar hon det nya kulturprogrammet på TV : ”Kontrapunkt”. Hon är inte odelat förtjust. Vi kan leva med programmet, men när det gäller en av lagledarna Ebba- Witt Brattström, har vi olika åsikter. Vi tycker nog att hon gett den pompösa självgodheten att ansikte. Hon ser ut som hon är extremt nöjd med sin inbillade förträfflighet. Hon och hennes medlemmar i laget är duktiga och har sopat mattan med motståndarna, ingen tvekan om det, men hon behöver väl inte se så förbålt självbelåten och nedlåtande ut.

Eva skriver: ”Man kan inte låta bli att beundra en kvinna som fann sig direkt när en heminredningsarkitekt frågade vad som aldrig skulle komma över tröskeln i hennes hem: Min exman blev svaret”

Ponera att en man på samma fråga svarat:” Min exhustru”. Då hade det blivit ett djävla liv på feministerna och det hade orerats om ”egoistiska manssvin” och hur lågt det är att efter en separation inte visa ett förlåtande sinnelag.

Ett tips till Ebba om hon, mot förmodan, läser Bloggen. I ett kvällsprogram på TV1 finns ett inslag som heter ”Gör om mej” där företrädelsevis kvinnor blir lite uppiffade. Det kanske kunde vara något.

Entry filed under: Diverse.

Livat lärande. Del 2 Terror-terror

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Arkiv

Skriv i din e-postadress för att få notiser om nya inlägg på Gröna Köpingens Blogg!

Gör som 39 andra, prenumerera du med.

Kalender

april 2017
M T O T F L S
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930


Humor
Fler besökare till bloggen
Blogglista.se


%d bloggare gillar detta: