Terror-terror

april 9, 2017 at 7:47 f m 2 kommentarer

Stockholm drabbades på fredagseftermiddagen av ett fruktansvärt terrordåd. Alla känner till detta så en närmare redogörelse är onödigt.

Med all respekt för de drabbade, döda och skadade och deras anhöriga tycker vi kanske att det är dags att trappa ner på bevakningen: Ygeman, Löfven m.fl poängterar att vi inte skall låta oss skrämmas av det skedda och inte låta onda krafter segra. Om jag vore terrorist skulle jag nog vara enastående belåten med den enorma uppståndelsen.

Polisen gör så gott de kan och har nog denna gång agerat föredömligt. Vi beundrar deras tålamod. De bombarderas av samma frågor i en aldrig sinande ström. Svaret på samtliga är: Av utredningstekniska skäl kan vi inte gå ut med någon information i detta läge.

Det är söndag morgon och fortfarande dominerar dådet media fullständigt. Tyvärr kan detta inte göras ogjort men vad vinner vi på att älta samma ”nyheter” gång på gång Kom igen när man verkligen har något nytt att förmedla.

Entry filed under: Diverse.

Morgontidningar Förtroendebarometern 2017

2 kommentarer Add your own

 • 1. Björn Söderberg  |  april 9, 2017 kl. 9:04 f m

  Hej!
  Jag håller med dej, jag funderar lite över vilken utbildning fåra journalister får om hur man förmedlar nyheter?
  Mvh!
  olle

  Gilla

  Svara
 • 2. Bert  |  april 9, 2017 kl. 11:37 f m

  Det är bara att djupt beklaga att det som alla sk experter inom ämnet terrorism länge har siat om nu även har hänt här i Sverige – ytterst ansvariga för terrordådet i Stockholm är alla de 7-klöver politiker som länge har hyllat och hyllar det mångkulturella Sverige.

  Ang lokala t…förmågor och våldsamt framförande av arbetsfordon – det har vid ett tidigare tillfälle visat sig att Centerpartiets Gk-bloggar-Lars och IS-terroristerna har en del gemensamt vid framförande av arbetsfordon när för dem förhatliga personer finns i körriktningen.

  Gilla

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Arkiv

Skriv i din e-postadress för att få notiser om nya inlägg på Gröna Köpingens Blogg!

Gör som 39 andra, prenumerera du med.

Kalender

april 2017
M T O T F L S
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930


Humor
Fler besökare till bloggen
Blogglista.se


%d bloggare gillar detta: