Mönsterås-nytt

april 25, 2017 at 11:30 f m Lämna en kommentar

Vi börjar redan ångra valet av rubrik för bevakning av vår grannkommun: Mönsterås-nytt. Allt behöver inte vara nytt för att vara värt en kommentar.

Det nyaste i Mönsterås är kanske kommunalrådet, Anders Johansson. Lite tidigt för en utvärdering men vi har inte hört något negativt. Vi hyser gott hopp, för vi tror oss veta att han är av god härstamning.

Olyckliga omständigheter gjorde att vi inte kunde närvara när Anders föreläste på Hembygdsgården, men det går kanske fler tåg.

Vi vill tipsa om ett musikevenemang i Mönsterås kyrka nu ikväll. Elever från musiklinjen vid Oskarshamns folkhögskola framför Lars-Erik Larssons ” Förklädd Gud”. Vackrare musik är en bristvara. De riktiga musikkultursnobbarna tycker kanske att Larsson är lite för lättlyssnad och ”mainstream”, men det struntar vi i.

Jonny skriver på Mönsterås- bloggen att världens vackraste sång är The Smits:” There is a light  that never goes out”. Vi säger inte emot. En fantastisk låt som Jonny i ett tidigare inlägg lärde oss att lyssna på och gilla. Den kan med fördel framföras av Magnus Karlsson. Ja inte den Magnus ,utan den duktige i Weeping Willows .

Vad är bäst?” Förklädd Gud”eller ”There is a light”…….. Omöjligt att svara på. Det är som att fråga: Vad är godast. Glass eller oxfilé?   Bägge är gott, på sitt sätt.

Entry filed under: Diverse.

Livat lärande. Del 8 Livat lärande. Del 9

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Arkiv

Skriv i din e-postadress för att få notiser om nya inlägg på Gröna Köpingens Blogg!

Gör som 39 andra, prenumerera du med.

Kalender

april 2017
M T O T F L S
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930


Humor
Fler besökare till bloggen
Blogglista.se


%d bloggare gillar detta: