Fräck idéstöld, igen.

maj 10, 2017 at 1:33 e m Lämna en kommentar

Under ett besök i Mönsterås blev vi upplysta om vad det kostsamma värdegrundsarbetet inom Mönsteråsskolorna resulterat i.  På bl.a. kommunala tjänstefordon kunde vi skåda en dekal med texten:” Vårt engagemang lyfter skolan”, och händer som spretar mot skyn. Lite trevligt kan kanske tyckas, men var det värt pengarna? Vem vänder sig budskapet till?  Eleverna? Gissningsvis vet en hel del av dessa inte vad engagemang betyder.

Nåja vi struntar i detta, men blir upprörda när vi konstaterar att det ännu en gång handlar om en flagrant idéstöld från Gröna Köpingen. Förre fältskären och medicinskt ansvarige för ohälsocentralen i Gröna Köpingen, Hopp Jerk, driver sedan en tid tillbaka en kampanj för hälsobringande tarmsköljningar under parollen: ” Vårt lavemang, ett lyft för stolgången” Likheten är alltför slående för att det skall kunna skrivas på slumpens konto.

Fy skäms, ansvariga inom skolan i grannkommunen

Entry filed under: Diverse.

Helg Helg igen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Arkiv

Skriv i din e-postadress för att få notiser om nya inlägg på Gröna Köpingens Blogg!

Gör som 39 andra, prenumerera du med.

Kalender

maj 2017
M T O T F L S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  


Humor
Fler besökare till bloggen
Blogglista.se


%d bloggare gillar detta: