Försmädligt

maj 15, 2017 at 7:27 e m Lämna en kommentar

Så gick det med det. Vi hade laddat och bullat upp inför Europafinalen i sång och gymnastik och spänningen var på topp. Minns ett inledande nummer med en apa som apade sig tillsammans med en sångare. Vi kommer inte ihåg kön på artisten eller ursprungsland, men det var utpräglat fånigt.

Sedan slog den stora tröttheten till och man vaknar till vid midnatt och blir informerad om att en hjärtsjuk portugis vunnit. Detta är måhända den nya trenden. Akrobaterna byts ut mot halta, lytta o rullstolsbundna och nästa års segrare kanske äntrar scenen med en respirator. Vi får se.

I går var det partiledarduell på TV. Vi var inte med från början och såg inte hela programmet, men man blev varse varför moderaterna går kräftgång. Fru  Kinberg-Batra stod mest och log lite fånigt, till ingen nytta. Byt ut medan tid är.

Avslutande delen skulle handla om skolan och vi satt kvar för att höra partiernas åsikt i denna hett debatterade fråga.  Hur gick det?  Somnade igen, så vi vet inte om politikerna har samma sunda inställning som GK- bloggen när det gäller skolfrågor.

Har de inte, så bör de få.

Entry filed under: Diverse.

Helg igen Sparken?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Arkiv

Skriv i din e-postadress för att få notiser om nya inlägg på Gröna Köpingens Blogg!

Gör som 39 andra, prenumerera du med.

Kalender

maj 2017
M T O T F L S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  


Humor
Fler besökare till bloggen
Blogglista.se


%d bloggare gillar detta: