Bevingat

maj 21, 2017 at 7:23 f m Lämna en kommentar

Vår uppskattade artikelserie om friskolan ” Fria skolan” är slut. Vi ondgjorde oss bl.a. över en massa improduktiv kosmetika i form av s.k.” Värdegrundsarbete” och annat som kostar pengar i onödan. Nu är inte skolan ensam, utan detta oskick kostar resurser även på annat håll i samhället. ”Värdegrund ” är ett svenskt påfund. Endast Norge har något liknande och det borde mana till försiktighet

Därför är det oerhört glädjande att vi kan presentera ett lysande exempel på ett bra ordstäv, ledord, bevingade ord eller vad man nu vill kalla det. Vi vet inte med säkerhet ursprunget, men en gissning är att det härstammar från statstjänstemannanivå, politikerleden och kanske också från skolans värld. Ordspråket lyder : ”Alla kan inte göra allt, men alla kan göra inget”. Smaka på den devisen. Vilken oerhörd tröst för alla arbetsskygga oduglingar och ryggradslösa latmaskar att få veta: ”Jag är inte ensam. Vi är flera i den prestationsblockerade skaran”

Bloggen har tillverkat en skylt med ovanstående text. Den pryder sin plats på redaktionsväggen ovanför datorn.

Entry filed under: Diverse.

Omslag Glatt på isen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Arkiv

Skriv i din e-postadress för att få notiser om nya inlägg på Gröna Köpingens Blogg!

Gör som 39 andra, prenumerera du med.

Kalender

maj 2017
M T O T F L S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  


Humor
Fler besökare till bloggen
Blogglista.se


%d bloggare gillar detta: