Väderspänning

juni 3, 2017 at 1:14 e m 3 kommentarer

Som vi tidigare påtalat, tycker allmänheten ofta att det är intressant och spännande med sol, vin och nederbörd.

Än mer engagerande är klimatet, dvs. vädret under längre tid. Det pratas mycket om ”Klimathotet” och ”Klimat” har till del ersatt ”Miljö. Det är bra, för ”Miljöarbete ” har fått en lite dålig klang och förknippas med vilsegångna miljöpartister och ”Miljö-nissar”  i konstiga mössor. Det är lite synd för klimat och miljö är det viktigaste vi har att ta ställning till och engagera oss i.

Antalet klimatskeptiker har minskat radikalt och förr så tvärsäkra debattörer har tystnat och håller en låg profil. Förmodligen pga. att de till slut insett att haft fel och att det håller på att gå galet.

Nu återstår bara President Trump och en och annan lokal bloggare som skyller allt på jordaxelns lutning. Mot dessa står en enad arme av politiker,( förutom Trump), och vetenskapsmän. Inte så svårt att välja sida.

Jag samtalade igår med en äldre herre. Samtalet kom in på politik och mannen ifråga säger: ”Konstigt. Kunde man inte hittat någon bättre president än Donald Trump”.  Bättre? Det finns milliontals som hade varit bättre men det vore kanske svårare att hitta någon sämre. Så blir det med ett idiotiskt valsystem och kampanjarbete som kräver milliarder dollar.

Bloggen är i grunden inte så bekymrad för Trump. Han är så pass udda och egendomlig att han förmodligen ganska snart försvinner, på ena eller andra sättet.

Det finns egendomliga politiker också här i riket. Liberala Birgitta Ohlsson utmanar Jan Björklund om makten, ganska kort tid innan valet. Detta är extremt obegåvat, om man månar om liberalernas bästa. Det gör nog inte Birgitta Ohlsson. Hon tänker nog mest på sig själv.  Ohlsson är ingen dumskalle men hennes agerande borde få varningsklockor att ringa i del liberala leden ute i landet. Vi på bloggen struntar i L, men vi tycker att Björklund varit bra, med en sund inställning i skolfrågor. Skicklig debattör dessutom.

Slutligen: Skall verkligen liberalerna ha en kvinnlig partiledare, med tanke på deras fallos-liknande partilogga?

Entry filed under: Diverse.

En solskenshistoria Nationaldag

3 kommentarer Add your own

 • 1. Bert  |  juni 4, 2017 kl. 7:36 e m

  ”Det pratas mycket om ”KLIMATHOTET”” skriver Centerpartisten GK-bloggar-Lars – märkligt är ändå att en helt naturlig och en alltid pågående och återkommande process i planeten jordens mångmiljardlånga liv nu framställs som ett av människan skapat klimatharmageddon.
  Vad kan politkerasen ha för bakomliggande agenda när de hotar och hjärntvättar folkmassorna med dylikt trams, jo, de vill införa en ny värdsordning NWO, detta på uppdrag av de storkapitalistiska globalistförespråkarna i ”Bilderberggruppen”.

  Gilla

  Svara
 • 2. Bert  |  juni 4, 2017 kl. 8:21 e m

  Ang ”Klimathotet” Citat ”Nu återstår bara President Trump och en och annan lokal bloggare som skyller på jordaxelns lutning. Mot dessa står en enad arme av politiker och vetenskapsmän. Inte så svårt att välja sida.”
  Ja, inget annat skrivet är att förvänta sig av Centerpartisten GK-bloggar-Lars, han som så gärna stryker sig som en hungrig katt mot sin matutfodrande husses(bidragsstaten) ben.

  P.S. De enade armen av politiker och vetenskapsmän som GK-bloggar-Lars i sin okunskap och hunsat undersåtligt gärna sällar sig till har en mycket mäktig och oövervinnlig motståndare förutom Trump och en och annan lokal bloggare – motståndaren är den på planeten jorden enväldigt härskande stjärnan SOLEN – skit på er stollejävlar!

  Gilla

  Svara
 • 3. Bert  |  juni 11, 2017 kl. 11:40 e m

  Ang GK-bloggar-Lars och hans framförda hat mot USA:s president Trump, citat:”han är så pass udda och egendomlig att han förmodligen försvinner, på ena eller andra sättet”.
  Vad kan Gk-bloggar-Lars tänkas mena med ”försvinner, på ena eller andra sättet”, ja, när det gäller amerikanska presidenters plötsliga försvinnanden från den politiska arenan så blir de ju oftast brutalt mördade, antigen skjutna med revolver eller jaktgevär, alltså ”på ena eller andra sättet”. Ja, GK-bloggar-Lars kan nog även tänka sig att det ”andra sättet” är att med golfbanearbetarbil köra ihjäl President Trump, detta ev ”andra sätt” då han GK-bloggar-Lars med berått mod framfört ett dylikt fordon på ett mordiskt sätt riktat mot en lokal bloggare.

  Gilla

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Arkiv

Skriv i din e-postadress för att få notiser om nya inlägg på Gröna Köpingens Blogg!

Gör som 39 andra, prenumerera du med.

Kalender

juni 2017
M T O T F L S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  


Humor
Fler besökare till bloggen
Blogglista.se


%d bloggare gillar detta: