Nationaldag

juni 6, 2017 at 7:06 f m 1 kommentar

Vi vaknar upp till Sveriges nationaldag och strålande sol. Lite synd. Hade det varit molnigt och fint kunde man gått ut och deltagit i festligheterna. Om man vågat. Som det nu är så bakas allt firande och flagghissande ihop med främlingsfientlighet och rasism.

Jag är oerhört glad över att jag är svensk och bor i världens bästa land. En del säger att de är stolta. Stolt?  Att vara stolt innebär rimligtvis att man har gjort något aktivt för att vara svensk. Det har inte bloggen. Förtjänsten, eller motsatsen, tillfaller mina förfäder.

En del, alltför många, gnäller och gnyr över vilket skitland Sverige är. Det är bara elände och orättvisor. Det finns sämre alternativ. Krigshärjade regioner eller fattiga U-länder är nog inget att längta till. Ett dygn i en tortyrkammare i någon diktatur  framstår inte som eftersträvansvärt. Det slipper vi här i vårt fosterland.

 Nu hissar vi flaggan. Heja Sverige!

Entry filed under: Diverse.

Väderspänning Winnerträck och Gössle

1 kommentar Add your own

 • 1. Bert  |  juni 6, 2017 kl. 12:23 e m

  Hahaha, vilket jävla skitarsel till centerpartist GK-bloggar-Lars är, ja det finns åtskilligt många fler centerpartistiska skitarslen än Gk-b-L som säger sig vara STOLTA och GLADA över att de är svenskar och säger sig bo i världens bästa land. En av dessa stolta å glada svenska centerpartister bor på Nynäs, en annan bor ute i Kråkerum, en annan har sin boplats i Solberga, en annan bor på Storgatan i M-ås tätort, bara för att nämna några. Ja, det finns förstås fler glada å stolta skitarselpolitiker som häckar under andra partitillhörigheter som exv miljöparastiterna, kådisar på Oknö, Ödängla-neu-muderrater, DDR-2-sossar, maoiststalinistvänsterpartister osv.
  Anledningen till att dessa annars så missnöjda, gnälliga och sverigesvartmålande avartspolitiker nu euforiskt känner stolthet och glädje över att vara svenskar och säger sig ”bo i världens bästa land” finns att finna i att åtskilliga av dem har ”täljt guld” i massor de senaste åren, detta som ”Bidrags Entreprenörer” med verksamhet inom asylindustrin där sk ”ensamkommande barn” är den mest lukrativa guldtäljarnischen.
  Fy Fan för SKITARSELPOLITIKER, dessa annars så bidragshatande kverulanter tycker att stora pengabidrag till sig själva är oändligt mycket mer OK än att se till att exv svenska fattigpensionärer(ca 300 000) får en dräglig levnadsstandard så som det anstår ett påstått humanitärt välfärdsland.

  Citat GK-bloggar-Lars:”Ett dygn i en tortyrkammare i någon diktatur framstår inte som eftersträvansvärt. Det slipper vi i vårat fosterland.”
  För andra svenskar än de i ovanstående text omnämnda bubblelevande skitarselpolitikerna är Sverige dock ett rent helvete, en tortyrkammare där psykisk och fysisk tortyr är ett dagligt använt verktyg.
  För några månader sedan presenterade UG(Uppdrag Granskning SVT) ett djuplodande reportage ang de långa häktningstider(utan någon bortre tidsgräns) som allmänt praktiseras i den påstått HUMANITÄRA STORMAKTEN SVERIGE. Det visade sig att helt oskyldiga personer fått sitta häktade i drygt ETT OCH ETT HALVT ÅR och det under särskilda restriktioner vilket fått konsekvensen att de berörda häktade ådragit sig svåra fysiska som psykiska men för resten av livet. Det framkom också att det på svenska häkten gjordes minst ett självmordsförsök i veckan, alltså minst 52 självmordsförsök, hur många av dessa självmordsförsök som lyckats framkom inte i programmet.
  Det har under flera decennier framförts skarp kritik från ett stort antal internationella människorättsorganisationer mot de långa och icke tidsbegränsade häktningarna i SVERIGE, dessa org anser att SVERIGE är en stat/land där tortyr används för att framtvinga erkännanden om brottsskuld, detta i strid mot de internationella konventioner ang människorätt som SVENSKA POLITISKA FÖRETRÄDARE har undertecknat och sagt sig vara bundna att följa.

  Det finns många andra bevis för att SVERIGE inte är en rättsstat format utifrån ett västerländskt demokratiskt lagrättssynsätt.
  Ett av bevisen för att Sverige är en tortyrstat är ”FALLET KEVIN”.
  Två grabbar å bröder, den ene 5 år, den andre 7 år blir vid ca 30 tillfällen utsatta för grav psykisk misshandel av svensk Polis då de under 4-5 timmar långa förhör under svår psykisk påverkan från tre poliser pressas till att erkänna ett mord på en lekkompis.
  GK-bloggar-Lars och övriga skitarselpolitiker i M-ås har säkert inget att invända mot att sk rättsutövande myndigheter begagnar sig av förhörs å erkänandetortyr värdigt en fullskalig DIKTATUR.

  Nationaldagsfirande, nej tack!

  Gilla

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Arkiv

Skriv i din e-postadress för att få notiser om nya inlägg på Gröna Köpingens Blogg!

Gör som 39 andra, prenumerera du med.

Kalender

juni 2017
M T O T F L S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  


Humor
Fler besökare till bloggen
Blogglista.se


%d bloggare gillar detta: