Studenttider

juni 13, 2017 at 2:47 e m Lämna en kommentar

Då var det dags igen. Glada studenter rusar, och har rusat, ut till den inbillade friheten, för att sedan paraderat utefter gatorna, och slutligen fraktas hem i lite udda ekipage, mer eller mindre nyktra. De är beklämmande.( Det är inte nykterhetsläget jag har synpunkter på.)

Bloggen börjar bli gammal och lite känslig, och far illa vid åsynen av tidningsreportage med bilder på blomsterbehängda ungdomar.  Det är väl trevligt? Ja, för de som håller på att få nackarna knäckta av alla buketter, men de stackare som inga blommor fått. Hur känner dom? Här kan man snacka om kränkning. Fullständigt vidrigt.

Slopa detta spektakel och låt blommorna komma på plats i hemmet.

Jag köper sällan kvällstidningar, men i söndags gjorde jag ett undantag. Alex Schulman hade en alldeles utmärkt krönika där han ifrågasatte föräldrarnas närvaro i skolan, i tid och otid. Han tyckte ex. att föräldrarna inte skall delta vid avslutningen. Och kanske bäst av allt: Han tycker, som bloggen, att s.k. utvecklingssamtal skall vara en affär mellan lärare och aktuell vårdnadshavare. Då kommer sanningen fram.

Vad har eleven där att göra?

Entry filed under: Diverse.

Blågula sparkar Fyra droppar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Arkiv

Skriv i din e-postadress för att få notiser om nya inlägg på Gröna Köpingens Blogg!

Gör som 39 andra, prenumerera du med.

Kalender

juni 2017
M T O T F L S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  


Humor
Fler besökare till bloggen
Blogglista.se


%d bloggare gillar detta: