Terrorhot

juni 19, 2017 at 6:49 f m Lämna en kommentar

Media berättar om ökat terrorhot mot vårt land. Man påstår att det finns hundratals presumtiva terrorister i riket. Låter inte så bra.

Hur har vi det i Gröna Köpingen? Finns här några som hotar vår idyll, och vilka i så fall?

Vi tar kontakt med vår kulturguru, Lill-Gull A- sson B- sson Nilsdotter Person som förutom stort engagemang i kulturella spörsmål också gjort sig känd som flitig debattör i frågor som rör in- ut- hit och ditvandring. Med sin rödgröna feministiska grundsyn tar hon minoriteter i försvar och hittar alltid bakomliggande orsaker som förklarar och förlåter kriminellt beteende och andra illdåd.

”Nå Lill-Gull. Hur ser du på det ökande hotet? Kan, och vill du spekulera om vilka som kan ligga bakom hotbilden?”  Nej det vill jag inte. Jag är innerligt trött på alla som vill smutskasta representanter för främmande ideologier och religioner. Det är skrämmande med denna inskränkthet och fientliga inställning till allt nytt och ovant. Jag vill inte spekulera, och vi i ARFG (antirasistiska feministiska gräsrötter) jobbare brett och är inte bundna av fördomar, och drar inga förhastade slutsatser.

Just nu tittar vi på om svenska barn och ungdomar kan tänkas ha påverkats och radikaliserats vid deltagande i Kyrkans barntimme, Söndagsskolan, och Konfirmationsläger. Varför skall vi bara misstänka utlandsfödda, när hotet kanske finns närmre än vi tror?”

Hoppsan! Det har vi inte tänkt på tidigare. Tack Lill-Gull för din feminina klarsyn.

 

Entry filed under: Diverse.

Miljö och klimat Falskt alarm

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Arkiv

Skriv i din e-postadress för att få notiser om nya inlägg på Gröna Köpingens Blogg!

Gör som 39 andra, prenumerera du med.

Kalender

juni 2017
M T O T F L S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  


Humor
Fler besökare till bloggen
Blogglista.se


%d bloggare gillar detta: