Falskt alarm

juni 20, 2017 at 8:00 e m 4 kommentarer

Man trodde för ett ögonblick att GK drabbats av sitt första terrordåd, då en personbil av äldre modell körde rakt in i entrén till Gröna Köpingens lanthandeln..

Det visade sig dessbättre inte handla om ett terrorbrott. Det var pensionerade småskollärarinnan Frida Bläsing, 76,som tog fel på broms och gaspedal.

Allt slutade lyckligt men incidenten aktualiserar den infekterade frågan om kvinnor skall ha rätt att inneha körkort på samma villkor som manspersoner.

Bloggen kan tycka att det är rimligt att feminina körkort ifrågasätts efter 75- årsdagen, och manliga borde granskas efter fyllda 95. Det skulle gagna trafiksäkerheten. Framför allt först nämnda åldersgräns.

Entry filed under: Diverse.

Terrorhot Kulinariskt förfall

4 kommentarer Add your own

 • 1. En anonym välgörare  |  juni 26, 2017 kl. 12:31 f m

  Om jag inte helt hade saknat förstånd hade jag inlett med följande fras….min bäste herre. Nu är det dock så att jag inte helt saknar förstånd och att ljuga ligger inte för mig.
  Som f.d gk innevånare och en välinformerad sådan kan jag utan att ljuga säga; ditt körkort borde dragits in för sisådär 20 år sedan. Ungefär samtidigt som det blev svårt att skilja de olika djursorter åt.
  Män med körkort har jag ingenting emot så länge de kan uttala ordet ödmjuk och på något sätt förhålla sig så gentemot sina medtrafikanter. När män med körkort helt plötsligt anser sig vara omgivna av idioter (vanligtvis kvinnor) är det dax att dra in lappen. Att svära på någon som följer reglerna är ett tecken på begynnande förlust av omdömet. Och det hjälper inte heller att säga….jag har bott här i 73 år och här har det alltid varit förkörsrätt jag tänker inte följa några nymodigheter.
  Kanske är det så att permobil vore nått att börja tänka på. Eftersom du ändå endast handlar på hemorten så räcker en laddning åtminstone för ett packet isterband.

  Gilla

  Svara
 • 2. Gröna Köpingen  |  juni 26, 2017 kl. 2:29 e m

  Bäste anonyme välgörare. Inledningen blev väl lite fel men det har vi överseende med. Jag handlar aldrig per mobil. Icke. Näthandel är för omdömeslösa individer som inte värnar om lokal handel. Ibland handlar vi inte lokalt, för om det gäller det att skaffa förstklassiga isterband kan vi åka ända till Åseda om så behövs.
  Ha det bra och kolla bloggen :Snart kommer avslöjanden som är ytterst graverande för en viss herr Winnerträck och hans kumpan Gössle

  Gilla

  Svara
 • 3. Gröna Köpingen  |  juni 26, 2017 kl. 2:31 e m

  Aj då , det blev lite fel här också. Ett det för mycket.

  Gilla

  Svara
  • 4. En anonym välgörare  |  juni 27, 2017 kl. 6:37 f m

   Uppmärksamt utav er. Helt sant. Kl 02.45 är uppenbarligen ingen bra tid att kommentera på. Det gäller dock att utnyttja dygnets alla timmar.
   Varför så undvikande när det gäller ämnet? Inte ett ord. Märkligt!
   Bra idé Åseda (eller åsneseda) ligger inte långt från min hemort……..

   Gilla

   Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Arkiv

Skriv i din e-postadress för att få notiser om nya inlägg på Gröna Köpingens Blogg!

Gör som 39 andra, prenumerera du med.

Kalender

juni 2017
M T O T F L S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  


Humor
Fler besökare till bloggen
Blogglista.se


%d bloggare gillar detta: