Politik och poliser

augusti 23, 2017 at 5:45 e m Lämna en kommentar

Det går knackigt för Moderaterna. Mindre klarsynta individer undrar vad som är orsaken. Inget kan vara mer uppenbart: Komikerhustrun Batra.  Här har det politiska stolpskottet fått ett ansikte. Vi behöver inte peka på alla hennes tillkortakommande, utan det räcker med klassiska: ”Stockholmare är smartare än lantisar.” Vi lantisar kan ta detta, men bara att i sin enfald yttra något sådan borde diskvalificera för tid och evighet.

Maken är roligare, om än ingen absolut favorit. Det är däremot Henrik Dorsin, ett geni som enligt tidningen ville ha med Håkan Juholt i nya avsnitt av ”Grotesco” Det hade säkert blivit bra. Juholt  rev ner en del skrattsalvor redan när han var partiledare.

Regeringen lovar att antal milliarder till polisen. Utmärkt. Än bättre, och definitivt billigare, hade varit att ge rikspolischefen Dan Eliasson sparken. Resultatet hade nog blivit lika bra, eller bättre

Entry filed under: Diverse.

Skärgårdsblåsväder Reträtt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Arkiv

Skriv i din e-postadress för att få notiser om nya inlägg på Gröna Köpingens Blogg!

Gör som 39 andra, prenumerera du med.

Kalender

augusti 2017
M T O T F L S
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  


Humor
Fler besökare till bloggen
Blogglista.se


%d bloggare gillar detta: