Reträtt

augusti 25, 2017 at 5:18 e m 1 kommentar

Det gick naturligtvis som vi förutspådde. Något annat hade varit otänkbart. Nu kan man kanske tycka att det är lite synd om AKB som får lämna det moderata rampljuset. Det tycker inte vi. Vem som helst annars kunde vi känt ett visst medlidande med, men inte AKB efter hennes ”Stockholmare är smartare än lantisar”. Det är så fenomenalt korkar att det skall förfölja henne för evigt, och inte falla i glömska.

Tjurigt och långsint? Jajamän, och det står vi för.

Vem kommer i stället? Ja säg det. Vi hoppas att det blir en man, som om han visar sig oduglig får sparken direkt. Det får inte en oduglig kvinna, för då blir det bara snack om könsdiskriminering och orättvisa. De måste ha en långlivad chans att visa vad de går, eller oftast, inte går för.

Skaka liv i Reinfeldt igen, och ta tillbaka Anders Borg som förvaltare av statliga penningpungen, om han lovar att hålla sig i skinnet på festliga tillställningar. (Sitt eget)

Entry filed under: Diverse.

Politik och poliser Senaste nytt

1 kommentar Add your own

  • 1. Bert  |  augusti 26, 2017 kl. 10:25 f m

    Citat GK-bloggaren:”Skaka liv i Reinfeldt igen” och ”ta tillbaka Anders Borg som förvaltare av den statliga penningpungen” – du milde tid så jävla urbota korkat. Du vill ha tillbaka en LANDS OCH FOLKFÖRRÄDARE samt också KUKPUNGSKLÄMMAREN som penningpungsförvaltare, kanske att Bert Milton skulle kunna ha nytta av en dylik pungdyrkare.
    Nog för att jag under lång tid har kunnat konstatera att du sällan har haft mer än någon enstaka häst hemma i stallet, med detta ditt förslag(citat ovan) är det nu bevisat att ditt stall är helt tomt å öde, tömt på all nödvändig infrastruktur.

    Gilla

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Arkiv

Skriv i din e-postadress för att få notiser om nya inlägg på Gröna Köpingens Blogg!

Gör som 39 andra, prenumerera du med.

Kalender

augusti 2017
M T O T F L S
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  


Humor
Fler besökare till bloggen
Blogglista.se


%d bloggare gillar detta: