I väntans tider

september 8, 2017 at 5:30 e m 2 kommentarer

Vi noterar med stigande förvåning att Rikspolischefen ännu inte följt vår uppmaning att avgå.  Inget tvivel råder om att vi får rätt, men tidsplanen kanske inte är så förutsägbar. Vi väntar tålmodigt.

I vårt senaste inlägg skrev vi att en lokal bloggare satsar på kvalitet i stället för kvantitet, med tillägget att det inte gäller Jonnys blogg. Vill man, kan man missförstå. Jonnys inlagor är oftast av god kvalitet. Ingen skugga över honom.

Nej, vi syftade på en annan storhet som publicerar ganska sparsamt. Det kompenseras med råge av den enastående finess och klarsyn som genomsyrar denna mästares inlägg. Språket kan ibland vara kärvt och mustigt men ingen kan sväva i ovisshet om annat än att det kommer från en varm och godhjärtad medborgare. Tack Bert.

Regnar det i morgon skall vi hålla oss inomhus och försöka att kommentera det som timat, i när och fjärran.

Fredagskväll. Två Pilsner och en Oban. Trevlig Helg!

Entry filed under: Diverse.

Senaste nytt Trösterikt

2 kommentarer Add your own

 • 1. Jonny Nilsson  |  september 8, 2017 kl. 9:36 e m

  För varje år blir jag aningen mer liberal. Bloggkonkurrens är således bra. Utan Berts blogg skulle både Gröna Köpingen och Mönsteråsbloggen stå sig slätt.

  Gilla

  Svara
 • 2. Bert  |  september 18, 2017 kl. 5:50 e m

  … … ”att det inte gäller ”Jonnys blogg” – vad jag vet finns det ingen blogg med ursprung i M-ås som heter ”Jonnys blogg”. Ja, nu är det ju ingen ovanlighet att GK-bloggar-Lars fantiserar å fabulerar vilt då faktakunskap inte är Lars signum. Lars skriverier är mer att anse som tvångsmaniska skapelser med innehållskvalitet i nivå med amerikanska kioskpocketdeckare där ältande av samma grundstory om å om igen är grundbulten i försöken att hjärntvätta ev läsare.

  Jonny ”eremiten” på ”Mönsteråsbloggen” som på försommaren förkunnade att han ensam skulle ge sig ut på en ökenvandring i sin avgudade/tillbedda profets fotspår, han har nu återvänt från saharaland som erkännande liberaliserad. Nja, när det gäller Jonny ska man inte ta hans påstådda omvändelse till konkurrens-likare för annat än att det är en maskering för att dölja den radikalisering han genomgått under oas-palmernas surramörker.

  Det känns riktigt gött och befriande att få veta att jag Bert, redaktör på ”Berts blogg om mönsterås” anses vara diametralt annorlunda i jämförelse med de två likainriktade egenpåstådda varma och godhjärtade medborgarna/bloggredaktörerna Lars & Jonny.
  Jo, det är som de flesta har förstått, ja,förstås då inte L & J, att det är olikheterna i varuutbudet som ger konkurrens inte lika varor till samma pris.

  Gilla

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Arkiv

Skriv i din e-postadress för att få notiser om nya inlägg på Gröna Köpingens Blogg!

Gör som 39 andra, prenumerera du med.

Kalender

september 2017
M T O T F L S
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  


Humor
Fler besökare till bloggen
Blogglista.se


%d bloggare gillar detta: