Sorti

september 23, 2017 at 2:17 e m 3 kommentarer

Gröna köpingens blogg har nu styvt 5 år på nacken. Fem års blandad kompott. Avsikten var ursprungligen att reta och kanske också roa till viss del.

Man brukar säga att gamla gubbar blir tjuriga, negativa och vresiga med åren. Så kan det nog vara. Mycket gnäll och lite verkstad.

Volymen läsare har inte ökat i nämnvärd grad och kommentarerna är fåtaliga. Det är kommentarer och diskussioner som för processen framåt.

Det som slutligt får oss att slå igen tangentbordet är det faktum att inte ens de närstående läser bloggen längre. Förmodligen skäms de över den sure och gnällige husfadern.

Ytterligare en spik i bloggkistan är det faktum att sträckjakten på morkulla fortfarande är förbjuden trots vår intensiva lobbyverksamhet. Likaså pratas det om nya avsnitt av” Bonde söker fru”. Inget tycks hjälpa.

Vi tackar för oss. Om någon känt sig trampad på tårna så handlar det nog om lite för stora fötter.  Nu gör vi som en bloggande kollega. Vi skall kanalisera skrivklådan till en bok. Vi skall skriva under pseudonym så ingen behöver ha förutfattade meningar.

Allvarlige Alvar kan kanske även i fortsättningen tänkas göra något inhopp med berättelser från skog och mark.  Vi skulle naturligtvis också kunna göra som Bert: Ransonera oss till ett inlägg i halvåret, men vi är rädda att vi skulle förblekna vid en jämförelse. Vi får se.

Farväl

Entry filed under: Diverse.

Söndagseftermiddag Nej, det gick inte.

3 kommentarer Add your own

 • 1. Jonny Nilsson  |  september 27, 2017 kl. 9:55 f m

  Nä….

  Gilla

  Svara
 • 2. Anders  |  september 27, 2017 kl. 4:23 e m

  Jordens undergång må vara en överdrift men sorgen och förtvivlan drabbar oss i Gröna köpingens vänkommun Mönsterås likt en matförgiftning av broc-koli. Folk har något tomt i blicken och otryggheten sprider sig i samhället. Var ska vi nu kunna läsa alla knivskarpa samhällsanalyser och sinnrika iakttagelser? Själv hyser jag ett visst hopp eftersom jag betvivlar Bosse bloggares förmåga att inte ha åsikter. Jag säger därför tack för den tid som du förgyllt dina trogna läsares ibland gråa vardag och välkommen åter.

  Gilla

  Svara
 • 3. Bert  |  september 27, 2017 kl. 11:31 e m

  Äsch, GK-bloggar-Lars är för tillfället bara lite trött och sliten. Han GK:arn är för tillfället i starkt behov av få uppleva att hans 5 år långa korståg mot ”Gert” sedan ”Bert” ska belönas med en stor mängd sympatiyttringar i kommentarsfältet. Dock ser det så här långt ut som att empatiyttringarna för GK-Lars enorma bloggarinsats är av det magrare slaget – ja, en ren FLOPP!

  Gilla

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Arkiv

Skriv i din e-postadress för att få notiser om nya inlägg på Gröna Köpingens Blogg!

Gör som 39 andra, prenumerera du med.

Kalender

september 2017
M T O T F L S
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  


Humor
Fler besökare till bloggen
Blogglista.se


%d bloggare gillar detta: