Nu när vi ändå är tillbaka…

november 18, 2017 at 12:48 e m 1 kommentar

Bloggen hade tänkt att ransonera sig och fortsättningsvis bara kommentera sådant som kan tänkas hota samhället, dess invånare och världsfreden. Men va faen…. Nu när vi ändå har återuppstått så kan vi väl gnälla lite i sedvanlig omfattning.

Vi tycker att svenska fotbollslandslaget är” värt en mässa.”

Bloggen har tidigare uttryckt sin sympati och förtroende för förbundskapten Janne Andersson. En rekorderlig karl, utan halsduk och guldlockar. En kompetent lagmaskin har gått iland med bedriften att föra Sverige till VM nästa år: Fantastiskt. Vi som såg matcherna mot Italien glömmer dem aldrig.

Nu läser vi i kvällspressen att man gjort en undersökning huruvida Zlatan skall vara med i VM. I helvete heller. Han har frivilligt hoppat av sitt landslagsengagemang och då skall han naturligtvis inte återuppstå i blågult. Det framgår inte av texten om han är hågad, men nu när saken är klar skall han inte komma och åka snålskjuts på andras arbete.  Om det är lite stake i Janne Andersson, och det är det, så blir det kalla handen, även om Zlatan skulle visa intresse.

Heja Sverige , inte Zverige.

Entry filed under: Diverse.

Nej, det gick inte. We Too

1 kommentar Add your own

 • 1. Bert  |  november 18, 2017 kl. 7:40 e m

  För en gångs skull är vi överens GK-b, det att Zlatan till varje pris måste hållas borta från svenska landslaget i fotboll i kommande VM. Det vore en ren katastrof av Poltavamått att ta med svensk fotbolls största EGO någonsin. Precis allt textutrymme i MSM skulle fyllas med toksjuksubjektiva Zlatan-hyllningsreportage. DDR-2-journalisterna skulle i vanlig antisvensk ordning fantisera om hur Zlatan ensam kommer att besegra de andra VM-deltagarländernas 11:or, jodå, sådana galenpannor är svenska PK-hjärntvättade journalister.

  Troligt scenario om Zlatan inte blir uttagen: tabloidtidningarnas vänsterpuckade sk journalister kommer att starta den hittills största och värsta hetsdrevsjakten i svensk MSM:s historia. Förbundskapten Janne Andersson kommer då att bli anklagad för att vara RASIST, NAZIST, FASCIST, NMR-medlem osv. Förmodligen kommer i…-journalisterna att hota med att smutskasta hans familj å släkt om de kan hitta minsta lilla anledning, som exv, att någon av dem kanske av misstag fått upp boktitlen ”Main Kampf” på ett biblioteks literatursökdator. Dock utelämnar de j… a…(journalisterna) det allra värsta skällsordet, ”KOMMUNIST”, detta då STASI/SÄPO-journalisterna själva skulle känna sig kränkta.

  Nej, för faen ingen s… j… Zlatan i det svenska VM-fotbollslandslaget, han har länge nog av mångkulturella själ tillåtits att underminera/rasera den svenska landslagsfotbollen.

  Gilla

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Arkiv

Skriv i din e-postadress för att få notiser om nya inlägg på Gröna Köpingens Blogg!

Gör som 39 andra, prenumerera du med.

Kalender

november 2017
M T O T F L S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  


Humor
Fler besökare till bloggen
Blogglista.se


%d bloggare gillar detta: