Nytt år !

december 31, 2017 at 10:28 f m 4 kommentarer

Det är på sin plats att på årets sista dag önska alla våra läsare ett: Nytt år!

Varför inte ett” Gott nytt år”?    Inhemska läsare i Gröna Köpingen får med automatik ett” Gott nytt år” i kraft av sin stationeringsort. Allt är gott i GK.

Men vi har också utsocknes läsare och att önska en del av dessa ett Gott nytt år skulle kunna uppfattas som ett hån. Befinner man sig på den absoluta botten och inte ser den minsta strimma av ljus och hopp vid horisonten så framstår ett gott år som en utopi. Vi vill inte strö salt i såren.

Därför: Gott nytt år! alla invånare i Gröna köpingen. Låt champagnen flöda.

Ni utsocknes stackars satar, kan kanske hitta någon slatt” Kosken” att döva ångesten med: Nytt år!

Entry filed under: Diverse.

Valfeber Bussiga Berra

4 kommentarer Add your own

 • 1. Bert  |  december 31, 2017 kl. 12:59 e m

  Enligt ryktet som går på GK-byn har GK:arn det inte bättre ställt än att han måste nyårsskåla i gammal möglig vinmäsk. Vinmäsken ifråga lär enligt skvallret vara skänkt till GK:arn av en i grannkommunen Mönsterås lokalt verksam insamlingsorganisation med dagsagendan att under ”Nyårsaftonen 2017” försöka göra livet något mer uthärdligt för den av socialklassångest drabbade redaktören på GK-bloggen.
  Visst, det trauma som GK:arn nu genomgår är säkert en svår upplevelse som han egot gärna delar med sig av. Att som GK:arn i reale inbilla sig att han är en bättre människa och av bättre börd bara för att han är född under en lanthandelsdisk i grankommunen Mönsterås är givetvis en svår själslig belastning.

  Som den barmhärtiga människa man är kan man bara hoppas att den till GK:arn skänkta mögliga vinmäsken har en gynsamm inverkan på hans mag å tramsystem, en rejäl vomering kan förhoppningsvis ta med sig den ”bättre folk tillhörighet” som GK:arn envisas att hävda att han är en del av.
  En engelsk grevinna myntade följande sentens ”det finns ingen som sänker sig så mycket som den som vill ta sig upp”.

  ”Ett Nytt År” på dig din gamle bonderöv!

  Gilla

  Svara
 • 2. Gröna Köpingen  |  december 31, 2017 kl. 1:23 e m

  Bäste vännen Bert. Jag har svårt att skriva, för min syn grumlas av glädjetårarna som strömmar. Äntligen en kommentar som inte andas bitterhet och avståndstagande . Inte en svordom eller annat negativt. Det bådar gott inför det nya året. Skall 2018 bli det år då du och jag kan sitta tillsamman och broderligt förtära en pilsner som du bjudit på. Kanske efter att du vunnit en puttningstävling. Du har stora chanser, för jag ställer nog inte upp nästa gång heller. Gott nytt år, min synnerligen gode och välartade vän!

  Gilla

  Svara
 • 3. Jonny Nilsson  |  december 31, 2017 kl. 7:03 e m

  Gott Nytt År från den utsocknes periferin!

  Gilla

  Svara
 • 4. Gröna Köpingen  |  januari 1, 2018 kl. 10:52 f m

  Gott Nytt År, till den utsocknes periferin !!

  Gilla

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Arkiv

Skriv i din e-postadress för att få notiser om nya inlägg på Gröna Köpingens Blogg!

Gör som 39 andra, prenumerera du med.

Kalender

december 2017
M T O T F L S
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031


Humor
Fler besökare till bloggen
Blogglista.se


%d bloggare gillar detta: