Melodifestanalen

februari 5, 2018 at 10:53 f m Lämna en kommentar

Som bekant har första deltävlingen av” Mello” ägt rum. Som av en händelse har Gröna Köpingens egen musiktävling ”Melodifestanalen” också startat i veckan. Evenemangets syfte är att lyfta fram den absolut värsta skitmusik som finns att uppbringa i trakten.  Det blir ytterligare några deltävlingar men vi kan nog redan nu kora den slutliga vinnaren. Kocken i GK:s skolkök, gourmeten och gourmanden Edvard From gormade i ett bidrag som var något alldeles extra uselt. En småfräck, ja rent snaskig låt: ”En livad pinne i underlivet” Att visa något sådant på bästa sändningstid för yngre tittare med chipspåsar i TV-soffan, är inget mindre än skandal. Usch!

Det fanns annat som också höll tilltalande låg kvalitet. Avdankade schlagersångerskor varvades med nya oförmågor bl.a. Bamse Ingrossesso som virvlade runt som en schollad råtta. Ja detta blir spännande att följa. Men som sagt. From är svårslaget usel.

Entry filed under: Diverse.

Berts blogg Inför valet: V

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Arkiv

Skriv i din e-postadress för att få notiser om nya inlägg på Gröna Köpingens Blogg!

Gör som 39 andra, prenumerera du med.

Kalender

februari 2018
M T O T F L S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728  


Humor
Fler besökare till bloggen
Blogglista.se


%d bloggare gillar detta: