Istid

februari 26, 2018 at 5:52 f m 1 kommentar

Nu är det dags igen. Dags för alla ”Klimatförändringsförnekare( KFF)” att titta fram ur sina hålor. Ett ordentligt snötäcke tar man nu som intäkt för att snacket om förändrat klimat bara är nys: ” Ha ha ha. Så var det med den globala uppvärmningen. Ha ha. Det är ju snö ända upp till taknocken” Dessa permanent insnöade individer kan inte skilja på väderlek och klimat. Att all världens ledare med jämna mellanrum samlas för att försöka få till en ändring till det bättre, och förhindra en framtida global katastrof anser KFF bara är ett utslag av sysslolöshet.

Ja alla ledare hoppar tyvärr inte på klimattåget. Inte Donald Trump, och det säger väl det mesta.

Nu skall vi ut och skotta snö. Det förslår inte att trampa och packa längre.

Entry filed under: Diverse.

Bristvara Svullbukens matblogg:2

1 kommentar Add your own

 • 1. Bert  |  februari 26, 2018 kl. 7:00 e m

  Tänk att GK-Lars, trots att han har passerat de 70 med bred marginal ändå inte har fattat det minsta av ”vad” det är som reglerar den här planetens ”klimat” och ”väder”. GK-Lars har inte heller fattat ”vem/vilka” och ”vad” som styr den här planetens politiska makthavares sk miljöagendor. GK-Lars har heller inte den minsta insikt i om vad som får de politiska makthavarnas korrupta hantlangare att agera helvetes-domedagsprofeter med fokus på att folkmassorna i främst västvärlden ska skrämmas till att acceptera att deras länder avdemokratiseras och ersätts med totalitarism.

  Då C-partistiske GK-Lars är extremt svårt anfäktad av denna tids värsta politiskreligiösa farsot ”KLIMATALARMISMEN” så är det inte mödan värt för mig att försöka förklara för denna förvillade själ den sanna realeversionen av hur det förhåller sig med ”väder” och ”klimat” på planeten Tellus.
  Jag överlåter miljöfundamentalist-avprogrameringen av GK-Lars till en enormt kunnig och erfaren miljöforskare, tekniker, fysiker, företagsledare, författare mm, CV:t kan göras betydligt längre.
  Låt mig för GK-Lars och hans arma gelikars räkning presentera Teknologie Dr Lars Bern, redaktör på bloggen ANTHROPOCENE. Jag länkar till Lars Berns blogg och en av Lars Berns senaste bloggartiklar/video, länk http://anthropocene.live/2018/02/25/det-overdrivna-klimathotet/ .
  OBS! Om inte länken fungerar kan ni Googla eller besöka ”Berts blogg om Mönsterås” ni finner bloggen ANTHROPOCENE ute i högerspalten, i min bloggsamling.

  P.S. Det finns ju förstås en möjlighet att GK-Lars är helt införstådd med de politiska miljöagendornas förespråkares verkliga och innersta avsikt(avdemokratisering av länder och stater). Då jag har följt GK-bloggen sedan dess start har det då och då klart och tydligt av GK-Lars framförts antidemokratiska tankar och önskningar inför framtiden. Ja, det är kanske inte så lustigt då hans politiska tillhörighet är att finna i Centerpartiet(tid Bondeförbundet) vilket har djupa rötter i 1900-talets brunskjorteismer.

  Gilla

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Arkiv

Skriv i din e-postadress för att få notiser om nya inlägg på Gröna Köpingens Blogg!

Gör som 39 andra, prenumerera du med.

Kalender

februari 2018
M T O T F L S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728  


Humor
Fler besökare till bloggen
Blogglista.se


%d bloggare gillar detta: