Inför valet. SD

mars 19, 2018 at 7:05 f m Lämna en kommentar

Måndag. Efter helgens festligheter kan det kanske vara dags för lite vardaglig, grå politik. Innan vi under vår politiska kontrollrunda till sist gör ett besök hos oss själva, GAS, skall vi beröra nykomlingen i Svensk politik, SD. Från en trög och trevande start, då andra partierna inte ville ta i SD, ens med tång, har SD seglat upp som något att räkna med, om omvärlden nu vill att de skall räknas. Vi inom GAS tycker nog att det är odemokratiskt att inte låta alla komma till tals även om man inte har så mycket att säga. Men, det är Sverigedemokraterna inte ensamma om.

Här i GK gör SD inte mycket väsen av sig. På riksplanet har det talats en del om rör, men vem som är deras språkrör här i GK har vi inte kännedom om. Vi tror att det finns en sympatisör boende  i centrala Mönsterås i vår grannsocken, men det är det närmaste vi kommer i vår jakt på SD- anhängare med lokal anknytning. Vi lämnar SD för nu och återkommer när vi har mer kött på benen.

Nästa gång träffas vi hemma hos valets troliga segrare: Grön Ansamling, GAS. Välkomna!

Entry filed under: Diverse.

Svullbukens matblogg 5 Litterär nyhet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Arkiv

Skriv i din e-postadress för att få notiser om nya inlägg på Gröna Köpingens Blogg!

Gör som 39 andra, prenumerera du med.

Kalender

mars 2018
M T O T F L S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  


Humor
Fler besökare till bloggen
Blogglista.se


%d bloggare gillar detta: