Nya tider

mars 25, 2018 at 7:18 f m 2 kommentarer

Klocka är inte kvart över sju. Kvart över åtta enligt nya tideräkningen. Som pensionär bryr man sig inte så mycket om tiden. Jo den som förhoppningsvis återstår.

 Skiftet mellan sommartid och vintertid är onödigt. Låt det vara sommartid året runt. Bara det inte blir sommar hela året. Så illa skall det väl inte bli trots den globala uppvärmningen. Som inte existerar enligt ”experter” med skygglappar.

Nu skall vi ut och njuta av vårvintern och studera skator och kråkor som flyger omkring med bomaterial lite kors och tvärs. De har nog svårt att bestämma sig för om det är dags för bosättning ännu. Enligt almanackan är det hög tid.

Entry filed under: Diverse.

När smöret tystnar Klimatsmart mattransport och konstigt gräs

2 kommentarer Add your own

 • 1. Bert  |  mars 25, 2018 kl. 4:58 e m

  Citat:”experter” med skygglappar” – ja, sådana global-klimat-religiösa tok-politiker-muppar finns det gott om, inte minst i GK/Mås”. Gk-Lars är en av dem, förutom att vara klimathysteriker är han en varm anhängare till c-partiledaren, rödbetan Lööf:s allra galnaste framtidsversioner. En sådan Lööf-galenskap är den att Sverige lätt klarar av att ta emot 30 – 40 miljoner invandrare från tredjevärldenländer inom de närmaste årtiondena. Denna tokutopi anammar GK-Lars utan den minsta protest, detta förmodligen av den i sammanhanget simpla anledningen att partiledare Lööf alltid framträder i sina rumptajtaste bonderövsblick-lockande kreationer.

  Ang klimatet på planeten Jorden/Havet så varierar det pga helt naturliga orsaker som tydligen är helt oförståbara för klimatmupparna.
  -Global uppvärmning”, ”Global nedkylning”, Global uppvärmning”, ”Global nedkylning” G… u… , … … . Ja, så har det varit i månghundratals miljoner av år och så kommer också planeten Jorden/Havets livscykel att vara beskaffad så länge som stjärnan ”SOLEN” och dess solfläckar/magnetstormar fortsätter att starkt påverka planeten Jorden/Havet – om inte så, tack och adjö!

  P.S. Solen beräknas kunna försörja Jorden/Havet med livgivande energi i ca 4,5 miljarder år till. Alltså, solen har kommit halvvägs på sin livscykel.
  Gott om tid för Jorden/Havet således!

  !VARNING! Om klimatmupparna får möjlighet att realisera sina tankar om att äga kontrollen över Jorden/Havet så skulle människan snart vara en av de utdöda djurarterna.

  Gilla

  Svara
 • 2. Gröna Köpingen  |  mars 25, 2018 kl. 8:47 e m

  ?

  Gilla

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Arkiv

Skriv i din e-postadress för att få notiser om nya inlägg på Gröna Köpingens Blogg!

Gör som 39 andra, prenumerera du med.

Kalender

mars 2018
M T O T F L S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  


Humor
Fler besökare till bloggen
Blogglista.se


%d bloggare gillar detta: