RIO- konferensen

mars 27, 2018 at 3:09 e m 2 kommentarer

Vi glömde att i morgonens inlägg flagga för den stundande RIO- konferensen här i Gröna Köpingen. RIO står, som säkert alla vet, för:” Regionalklimat i olag”. Avsikten är att samla ett antal lokala klimat- och miljöexperter för samråd inför det stora internationelle klimatsymposiet i Fagerhult nu till sommaren. Det finns ett fåtal, högljudda Klimatförändringsförnekare (KFF) här i GK och vi skall syna dessa i sömmarna, och även de irrlärare på riksplanet som de lutar sig mot

Konferensen äger rum i Olsons lada och alla intresserade är välkomna att bänka sig efter obligatorisk kroppsvisitering och vapenkontroll. Vi återkommer med vidare information om datum och klockslag.

Entry filed under: Diverse.

Klimatsmart mattransport och konstigt gräs När smöret tystnar. 2

2 kommentarer Add your own

 • 1. Flanören  |  mars 27, 2018 kl. 5:44 e m

  Räcker det inte med att räkna vapnen. Vapenkontroll fick jag nog av i lumpen. Då jag också fick lära mej vad gravrost betyder. Trodde det var något man hittade i gamla stenrösen och inte på min k-pist. Dessutom skulle jag gärna vilja veta vems kropp jag ska kontrollera. Det kan vara ganska viktigt för viljan att komma på mötet.

  Gilla

  Svara
 • 2. Gröna Köpingen  |  mars 28, 2018 kl. 7:21 f m

  Bäste Flanör! Vi ber om ursäkt för att vi uttryckte oss lite luddigt. Kontrollbehovet åligger inte dig som besökare utan är en uppgift för arrangörerna som vill försäkra sig om att det är vanligt folk som vill ha till- och avträde. Som varande lite traditionellt sinnade vill vi att besökarna är. Antingen:Han, hon, den eller det. Inte Hen. Vid denna kontroll får vi med automatik också grepp om eventuella vapen.
  Än en gång. Ursäkta vår otydlighet

  Gilla

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Arkiv

Skriv i din e-postadress för att få notiser om nya inlägg på Gröna Köpingens Blogg!

Gör som 39 andra, prenumerera du med.

Kalender

mars 2018
M T O T F L S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  


Humor
Fler besökare till bloggen
Blogglista.se


%d bloggare gillar detta: