Hej och Nej

april 2, 2018 at 8:15 f m 1 kommentar

Annandag  påsk och strålande sol

Påskafton hamnar vi av en slump på en kanal som visade fotboll från USA. Vi kommer in i slutet av en match mellan LA Galaxy och ett annat LA- lag.

Via braskande löpsedlar visste vi att Zlatan lämnat England för spel på andra sidan atlanten. Samma löpsedlar informerar om att Chris och Madde har problem med drömhuset. Sådant skapar en gnagande oro: Leonore, Nicolas och Adrienne far väl  inte illa?

Åter till matchen. Jo där springer han, Ibrahimovics. Zlatan drar på en rökare från 30 meter som borrar sig in i motståndarmålet, och lite senare sätter han pannan till ett inlägg och gör 4-3. Ett mål som, om det gjorts av någon annan, nog hade dömts bort för offside.

Vilken enastående prestation. Kung Zlatan är tillbaka” något som han själv inför kameran inte är sen att påtala. Visst. Två mål, men låt oss avvakta fortsättningen. LA Galaxi är en klubb som nog kan betraktas som slutstation för gamla avdankade stjärnor och något helt annat än ett europeiskt topplag.

Nu börjar det igen:” Zlatan skall vara med i VM ? Han är en toppspelare. Han måste få en chans.”  Nej, nej, nej! Han har frivilligt avsagt sig landslagsuppdrag och ett inhopp skulle inte gagna saken. Janne Andersson har spelat ihop ett lag som tagit sig till VM, utan Zlatan. Han skulle kanske göra ett och annat mål men hans divalater och negativa gester när han inte får en passning som han tycker han borde haft, är inget som stärker lagmoralen. Zlatan är ingen kung. Han är en bortskämd diva. Han skall sitta kvar i Los Angeles, och skulle han bli uttagen av Janne Andersson blir jag besviken.

Jag tror inte det. Janne står med bägge fötterna på jorden och är stark nog  att inte falla undan för påtryckningar. Heja Janne och Sverige!

Entry filed under: Diverse.

När smöret tystnar. 3 När smöret tystnar. 4

1 kommentar Add your own

  • 1. Bert  |  april 5, 2018 kl. 9:01 f m

    Håller för en gångs skull med dig GK-Lars och då det du framför ang ”Divan Zlatan”.
    Såg och ”hörde” Zlatans senaste presskonferens som hölls efter hans premiärmatch där borta i Califonien. Under presskonferensen säger han sig vara, citat: ”jag(Zlatan) är det nya Sverige” vidare fick han ur sig ”det är jag som har gjort Sverige känt i världen, det är fakta” – HAHAHA!!!

    Gilla

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Arkiv

Skriv i din e-postadress för att få notiser om nya inlägg på Gröna Köpingens Blogg!

Gör som 39 andra, prenumerera du med.

Kalender

april 2018
M T O T F L S
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  


Humor
Fler besökare till bloggen
Blogglista.se


%d bloggare gillar detta: