Vändpunkt

juni 25, 2018 at 4:08 e m 4 kommentarer

Midsommar är över och det är återigen dags för en succesiv övergång till mörkare och svalare tider. Tråkigt tycker somliga, men bloggen är lycklig över våra fyra årstider, som alla har sin tjusning. Sommar året om vore vedervärdigt.

Oavsett årstid är jag innerligt tacksam för att jag bor i Sverige. Besinna förmånen att vi kan tänka och tala fritt utan att riskera repressalier i form av fängelse och tortyr. Detta är en fruktansvärd realitet i andra länder under andra regimer. Tycker jag att Löven är en idiot får ja säga det. Nu tycker jag inte det. Det finns de som är värre, och han gör nog så gott han kan.

Det finns individer som i alla läge skall uttrycka sitt missnöje över” detta skitland”. Allt är fel och alla andra är idioter. Det finns ofta en gemensam nämnare för dessa högljudda kverulanter: De har inte lyckats speciellt bra i livet. Av olika skäl, men för det mesta på grund av inkompetens.  Många är kroniskt infekterade av latmask och har sin huvudsakliga försörjning genom samhällets försorg i form av bidrag av olika slag. En skrattretande kommentar man ibland hör lyder: ”Det är för djävligt att alla förbannade utlänningar skall komma hit och ta av mina skattepengar.” Kverulanterna själva har oftast inte bidragit med en enda krona till statskassan.

Migrationspolitiken tål att granskas, men det tar vi en annan gång

Skattemedel skall bl.a. gå till behövande som på grund av ex. sjukdom inte kan leva ett drägligt liv. Att dra in assistansersättning till gravt handikappade som inte klarar det dagliga livet är minst sagt skamligt. Extra skamligt blir den om pengarna istället går till individer som kan, men inte vill arbeta. Det finns exempel på ”rullstolsbundna” personer som uppburit stora bidrag under lång tid. Personer som utom synhåll spelar fotboll och vandrar i fjällen.

Nej. Rensa upp i träsket och håll ett vakande öga på gnällspikarna. I deras led ryms många som bör granskas.

 

Entry filed under: Diverse.

Nationaldag-2 Torka

4 kommentarer Add your own

 • 1. Bert  |  juni 26, 2018 kl. 8:56 e m

  Lars Nygren skriver, citat:”tacksam för att jag bor i Sverige”, ”utan att riskera repressalier i form av fängelse och tortyr”.
  Lars Nygren bevisar återigen upp sin totala okunnighet och inkompetens genom ovanstående citat.

  Sverige är sedan länge listat av FN och flera andra organisationer som ett av de länder som använder ”psykisk som fysisk TORTYR” för att exv få häktade personer att erkänna brott.
  I Sverige finns inte heller någon bortre gräns för hur lång häktningstiden får bli. Det finns personer som suttit häktade i åratal utan att ens få veta ”AV VAD ORSAK DE SITTER HÄKTADE”.
  De som sitter långvarigt häktade utvecklar oftast svårartade sjukdomar då de inte får den sjukvård, medicinering som annars ges till alla som befinner sig i Sverige.
  Det är inte heller helt ovanligt att de långtidshäktade tar sina liv för att slippa den ”TORTYR” som det innebär att vara frihetsberövad på obestämd tid utan möjlighet att ens kunna ta kontakt med anhöriga mfl.

  Ang ”KVERULANTER” så är det bara att läsa GK-BLOGGEN så framträder det tydligt och klart att redaktören är kverulanternas kverulant, detta utan konkurrens i ”Bögda”.
  Citat:”De(kverulanterna) har inte lyckats speciellt bra i livet”. Nu kastar Lars Nygren återigen sten i eget glashus – hur kan han själv påstå att han har lyckats ”bra i livet” när han enligt nätinfon ”bor i ett hus som är på 80 m2 vilket är mindre bostadsyta än genomsnittet för områdets bostäder.

  Att Lars har fått ärva ett mindre(knappt 50 hektar) skogs och lantbruk gör honom i sina egna ögon tydligen till storgodsägare och en mäktig å inflytelserik person i Mönsterås(GK Gröna Köpingen).
  Ok, det finns säkert många som avundas Lars Nygren på Högemåla, detta för hans landinnehav där det ges mindre möjligheter till jakt å lantliv för de som är intresserade av dylikt. Dock är detta privilegierade liv inget som Lars kan ta åt sig äran av att själv ha skapat för sig å sina anhöriga, Lars får allt tacka sina förfäder för den ynnesten, själv verkar han mera vara en losertyp som mera förbrukar vad förfäderna har byggt upp.

  Citat:Många är kroniskt infekterade av latmask och har sin huvudsakliga försörjning genom samhällets försorg i form av bidrag av olika slag.” Tja, återigen stenkastning i eget glashus av Lars Nygren – Lars har länge drivit sin golfbana med hjälp av statliga och kanske också kommunala bidrag, bidragen är i form av lönebidrag.

  Lars Nygren vill som alla ANNIE LÖÖF-CENTERPARTISTER, PALME/SAHLIN-SOCIALDEMOKRATER, FRIDOLIN-MILJÖPARTISTER, SJÖSTEDTS-VÄNSTERPARTISTER, WESTERBERG-LIBERALER och REINFELDTMODERATER gärna MÖRKA/DÖLJA att det är enorma skattepenga-kostnader som den TOKDÅRE-galna ”MASSINVANDRINGSPOLITIKEN” orsakar de svenska skattebetalarna.

  För någon/några månader sedan offentliggjordes en vetenskapligt grundad utredning ang invandringens kostnad för det svenska samhället, utredaren Joakim Ruist och hans forskarteam kom fram till att kostnaden per år för varje invandrare som lever i Sverige var minus 74000 sek per skalle.
  För att göra den siffran förståelig kan man räkna på exv 1000 st invandrare, summan blir det då ett minus på 74 miljoner för det svenska samhället, på 10000 st inv blir det minus 740 miljoner osv.
  Saken är den att invandringen till Sverige aldrig har varit lönsam för Sverige och inte kommer den att bli det i framtiden heller. Nej, invandringen är en djävulskt tung kvarnsten för varje svensk, ja inte då Lars Nygren och liknande existenser.

  Det är jävligt märkligt att sådana snåljåpar och bidragstagare som Centerpartisten Lars Nygren är så enormt frikostig med svenska skattemedel när det gäller invandrare men är utstuderat gement elakt snåla när det gäller de etniskt svenska medborgarnas kostnader för det svenska samhället, ja det är främst de som av Lars och hans svenskfientliga pöbelhop kallas ”LATMASKAR” och ARBETSSKYGGA individer.

  Det finns flera andra svenska medborgargrupper som i det närmaste förorsakar hjärnsläpp på sådana som Lars Nygren, exv alla fattigpensionärer, svenskar i livets slutskede, svenskar som har behandlats illa exv barnhemsbarnen. Ja, det är suspekt märkligt enligt Lars Nygren och C-S-MP-M-V-maffian att dessa svenskar överhuvud taget får något ekonomiskt bistånd till sin överlevnad då de till skillnad mot invandrare anses parasitera på det svenska samhället och andra bidragstagare som typ Lars Nygren å Company.

  Gilla

  Svara
 • 2. Gröna Köpingen  |  juni 28, 2018 kl. 4:24 e m

  Bäste vännen Bert. Det är nog trots allt så som alla i omgivningen hävdar. Lite tragiskt och värt ett visst medlidande. Detta gör det fullständigt meningslöst och onödigt att fortsätta en ordväxling med dig. Från och med nu bemöter jag inte dina inlägg om du inte presenterar tidigare efterfrågade namn och adress till de som enligt din utsago hört att jag den 7/6 kallat dig” Djävla torsk” Se så.Kom till skott. Representanter för fiskenäringen har hört av sig och verkar lite irriterade. Namn Bert! Nu har du bara tre dagar på dig

  Gilla

  Svara
 • 3. Bert  |  juni 28, 2018 kl. 7:05 e m

  Bäste XXX-ovännen Lars Nygren det är inte första gången du med svansen mellan benen drar dig tillbaka då du känner att du inte kan bemöta det jag framför med motfaktabevis.

  Exv, i den senaste kommentaren framför jag att det ekonomiska utfallet för det svenska samhället vad det gäller invandring/invandrare är en minuspost på 74000 sek per invandrad individ, detta enligt migrationsforskaren Joakim Ruist.
  Varför vill du inte bemöta det jag framför med motfakta – därför att: DU KAN INTE, DU HAR INGET ATT KOMMA MED SOM MOTBEVISAR DET JAG FRAMFÖR!
  Som CENTERPARTIST skyr du fakta och försöker dölja obekväma fakta med TYSTNAD!

  För övrigt kan du ju förklara vad du menar med ”TATTARJÄVEL och TJYV” också det uttalat av dig den 7/6. Jag ska i ett kommande inlägg på min blogg ang 7/6 redogöra för när du uttalade dig rasistiskt och till vem/vilka som kunde höra ditt uttalade ”TATTARJÄVEL”.

  Ang den 7/6-2018 och det av dig uttalade ”JÄVLA TORSK” så finns det ingen anledning för mig att kontakta de personer som var åhörare 7/6. Några av dem var även aktiva i den dispyt som du startade och som utspelade sig vid klubbstugan den aktuella dagen.
  Anledningen till att jag anser att de här personerna inte fyller någon som helst funktion som vittnen för min sak, är att de är jäviga. Detta då de tidigare och även vid detta tillfälle har visat att de är svårt negativt inställda till min person.

  De personer som du efterfrågar och som var närvarande vid det bråk som utspelade sig vid MGK:s klubbstuga den 7/6 redovisas nedan, de är följande personer:

  – Folke Folkesson
  – Stig Elfström
  – fru Elfström
  – Lars Hultman
  – Rune Rene`r
  – En till namnet för mig okänd person, men han verkar ändå bekant
  vad det gäller fysionomin.
  – Det finns ytterligare en person som för mig är okänd men som kan ha varit åhörare till en del av vad som uttalades. Det är den golfare som passerade förbi i riktning mot parkeringsplatsen. Följande blev sagt av två av de personer som nämns ovan, detta gällande den förbipasserande golfaren: ”HAN BRUKAR JU STANNA OCH PRATA” samt ”HAN VILLE NOG INTE STANNA OCH TA HAND OM LIKET”.
  Jag kommer i mitt blogginlägg förklara närmare ur vad orsak ovanstående två citat har sin grund.

  – Det finns två personer till som bör nämnas i sammanhanget, det är
  Kanslisten Eva och den grabb som sommarjobbar på MGK:s kansli.

  För övrigt så känner du flera av de första fem uppräknade personerna mycket väl, och det sedan lång tid tillbaka.

  Gilla

  Svara
 • 4. Bert  |  juni 30, 2018 kl. 8:04 e m

  En rättelse ang två av de namn som som finns uppräknade i min kommentar här ovan.

  Felaktigt namn:”Stig Elfström”.
  Rätt efternamn:Ellström.

  Felaktigt angivet namn:”fru Elfström”.
  Rätt efternamn: Ellström.

  Gilla

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Arkiv

Skriv i din e-postadress för att få notiser om nya inlägg på Gröna Köpingens Blogg!

Gör som 39 andra, prenumerera du med.

Kalender

juni 2018
M T O T F L S
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  


Humor
Fler besökare till bloggen
Blogglista.se


%d bloggare gillar detta: