Sensationellt

juli 8, 2018 at 12:08 e m Lämna en kommentar

Nu har det hänt som ingen trodde skulle kunna hända: GK-bloggen hade fel, något som aldrig hänt sedan en vårdag 1972. Vi trodde att Sverige skulle spöa England i fotboll. Så blev det som bekant inte, men vi kan leva med det. Englands seger var odiskutabel och välförtjänt. Det hade varit värre att torska på ett sketet självmål efter ett massivt övertag i 90 minuter.

Nu hejar vi på England och tackar Janne och hans grabbar för en fantastisk insats och god underhållning. Vi hoppas att Janne Andersson blir kvar som förbundskapten under lång tid.

Eftersom vi av humanitära skäl inte publicerar vår dokusåpa, ”På tvären” i dagsläget så skall vi starta upp den politiska verksamheten istället. Som tidigare meddelats vill vi inte tipsa våra motståndare för tidigt beträffande vårt enastående valmanifest, så vi redovisar nu bara absolut givna inslag.

Som alltid toppas vår lista av krav på återinförd sträckjakt på Morkulla. Detta är så självklart att det inte behöver motiveras.

En annan oomkullrunkelig truism är kontantbetalningens fortlevnad. Att vägra ta emot kontanter är ett flagrant lagbrott. Penningar är giltiga enligt rikets lag, och att vägra hantera dessa kommer efter GAS:s valseger att rendera fängsligt förvar eller synnerligen dryga böter. I kontanter!

Däremot kommer alla betalkort, internetkonton, Swish och piss mm. att fasas ut. Man skall inte kunna bli rånad av någon illvillig individ som sitter på andra sidan jordklotet. Nej det skall vara handfasta rån och stölder, och skulle den skyldige gripas så skall han ha ett straff som svider både i skinnet och penningpungen.

All e-handel förbjuds. Detta för att rädda de få kvarvarande butiker där man kan handla över disk under trevliga former. Att köpa via nätet är dyrt och enfaldigt. Dyrt eftersom Post Nord slarvar bort ett stort antal paket.

Ja GAS vill faktiskt gå så långt att också all kommunikation via datorer blir strängt reglerad. Ett totalförbud kanske inte är möjligt men endast ackrediterade Bloggare som levererar 100 % fakta skall få färdas i cyberrymden. Detta kommer att slå hårt, men rättvist, mot viss verksamhet i närområdet.

Detta var ett litet aptitretande smakprov av vårt valmanifest som kommer att redovisas i sin helhet senare.

Gå nu inte ut i solen. Sitt istället inne i skuggan, med en kall Lager inom räckhåll.

Entry filed under: Diverse.

Lördag Vedervärdigt väder

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Arkiv

Skriv i din e-postadress för att få notiser om nya inlägg på Gröna Köpingens Blogg!

Gör som 39 andra, prenumerera du med.

Kalender

juli 2018
M T O T F L S
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  


Humor
Fler besökare till bloggen
Blogglista.se


%d bloggare gillar detta: