Orkeslöst

augusti 2, 2018 at 1:20 e m Lämna en kommentar

Vedervärdigt, motbjudande, vidrigt, förfärligt……….

Nej, detta är ingen recension av TV-serier eller dokusåpor på betalkanaler, utan de flestas åsikt om rådande torka och värmerekord. I stort sett alla har tröttnat på sol och hetta, och naturen plågas. Den enda som verkade nöjd var ett stolpskott till meteorolog som på TV-4, strålande av lycka, meddelade att det skulle bli fortsatt kanonväder med liten ”risk” för regn.  Avskeda mannen omedelbart.

Vi träffade Allvarlige Alvar som var märkbart bekymrad. Skogen lider i tokan och Alvar hade sett unga granar  i 2-3 meters höjd som nu stod uttorkade och röda. Detta sade han sig aldrig upplevt tidigare.  Även äldre granar börjar se pinade ut och flertalet björkar bär nu en helbrun lövskrud. Vi får se vart det barkar hän.

Värmen sliter på såväl kropp som själ. Man orkar inte ens blogga i värmen, även om inläggen enligt mångas mening oftast inte pekar på någon högre grad av tankeverksamhet.  Men vi får ta oss i kragen. Snart är det val och vi kan inte lämna väljarna i sticket. Då kan det gå som i USA.

Nej. Gröna Köpingen skall ha rätt man på rätt plats efter valet. För en framtid i trivsel och välstånd: Rösta på Grön Ansamling (GAS)

 

 

 

Entry filed under: Diverse.

Outhärdligt men trösterikt. Valstrategi

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Arkiv

Skriv i din e-postadress för att få notiser om nya inlägg på Gröna Köpingens Blogg!

Gör som 39 andra, prenumerera du med.

Kalender

augusti 2018
M T O T F L S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  


Humor
Fler besökare till bloggen
Blogglista.se


%d bloggare gillar detta: