I valet och kvalet

augusti 29, 2018 at 6:40 f m Lämna en kommentar

Det är inte lång tid fram till valet. Vi i GAS-ledningen (Grön Ansamlings tätklunga) hade redan räknat hem en kassaskåpssäker seger och vi har en längre tid firat med champagne, även på vardagar.

Nu ställs allt på ända. GAS måste dra sig ur valet, nu i slutskedet. Vår politiska övertygelse väger tungt men omsorgen om det egna skinnet väger tyngre. Lite fegt kan tyckas, men det förhåller sig så här: På sista tiden har vi fått ovälkomna och otäcka besök i grannskapet. Det stryker omkring personer med lantmannakepsar som viftar med hötjugor, liar och slåtterknivar. Rödklädda män hotar med hammare och skäror. Ett gäng utrustade med tröjor med en fallosliknande logga pekar demonstrativt på logon som ville de säga:” Hej på dej din djävla k-k.”   Tre generationer kvinnor vandrar förbi och viftar hotfullt med den heliga skrift, Bibeln. Vi misstänker att det är kan vara Kristdemokrater( KD) eller Jehovas Vittnen. Eller både och. Mest skrämmande är kanske de samlingar av högljudda män som slamrar med järnrör och bär sig åt.

Nej inför dessa hot kastar vi in handduken. Som ytterligare lax på löken hittar vi ej heller i år något tryckeri som vill, eller vågar trycka våra valsedlar.

Men vårt manifest ligger fast. Nu är det upp till er kära läsare att rösta på det parti som har flest beröringspunkter med GAS. Vi kommer strax innan valet presentera vårt manifest i sin helhet så att ni läsare har det i färskt minne vid valurnorna.

Rösta på GAS, genom ombud.

Entry filed under: Diverse.

Styggare kan ingen vara, mot Guds lilla barnaskara… Lamslaget

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Arkiv

Skriv i din e-postadress för att få notiser om nya inlägg på Gröna Köpingens Blogg!

Gör som 39 andra, prenumerera du med.

Kalender

augusti 2018
M T O T F L S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  


Humor
Fler besökare till bloggen
Blogglista.se


%d bloggare gillar detta: