TV- nytt

oktober 25, 2018 at 3:04 e m Lämna en kommentar

Det går mot vinter och en del årstidsberoende verksamheter faller bort. Det blir tid över för vistelse inomhus och vad gör man där? Jo, man kan exempelvis, på GK-bloggen, kommentera vad som händer och sker ute i stora världen. Vi räknar naturligtvis Gröna köpingen till den stora världen, så fokus kommer att ligga på denna fantastiska del av Tellus. Men, vi kommer också att kasta blickarna på de sämre delarna av riket när så är befogat.

Vi, som gör anspråk på rimligt gott omdöme, har med stigande förvåning och fasa iakttagit att TV-4  mal på med sin landsbygdsförnedring: ”Bonde söker fru.”  För vilket år i ordningen är oss obekant men det spelar ingen roll. BSF borde ha fått dö redan på planeringsstadiet.

Bloggen har tidigare trott att det bara är storstadsbor, med skev grundsyn, som tittar på eländet och sedan får för sig att alla bönder är lågbegåvade töntar. Nu visar det sig att också lantbrukare i GK-s närhet tittar på smörjan. Förvånande och skrämmande

Värst av allt är kanske det faktum att det är män som pekas ut och som tafatta stackare värda att driva med och skratta åt. Det skall bli ändring på detta.

GK- Visionen ”skall i samarbete med ”PRO” (Panelhönornas riksorganisation)spela in en TV-serie: ”Hemmafru söker bonde” som ingående kommer att visa hur inspelningen går till i verkligheten och som också skall påminna om att även kvinnor kan ha lite tomt i stallet.

Håll ögonen öppna efter första avsnittet som kanske kommer ganska snart.

Trevlig torsdag!

Entry filed under: Diverse.

Aktuella begrepp och lite annat Hemmafru söker bonde

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Arkiv

Skriv i din e-postadress för att få notiser om nya inlägg på Gröna Köpingens Blogg!

Gör som 39 andra, prenumerera du med.

Kalender

oktober 2018
M T O T F L S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  


Humor
Fler besökare till bloggen
Blogglista.se


%d bloggare gillar detta: