Lördag, igen

november 10, 2018 at 11:25 f m Lämna en kommentar

Väldigt vad tiden hastar. Redan helg igen. Dis och gråmys ger en ombonad känsla och man behöver inte vara utomhus om man inte vill.

Några som oftast är ute, oavsett väder, är älgjägarna som fortfarande har några älgar kvar att skjuta av tilldelningen. Bloggen träffade Allvarlige Alvar som i sin tur träffat en person med lite snedvriden syn på älg och älgjakt och vi lovade att Alvar skulle få lite plats på bloggen, för en kommentar. Vi skall tillmötesgå hans önskan vid senare tillfälle.

Jakt, älg och varg är ett aktuellt ämne i andra delar av riket. En framstående skogsman, jägare och sågverksmagnat i Västmanland sitter häktad för påstådda jaktbrott på varg, lo och kungsörn. Han är inte dömd ännu så vi skall inte namnge mannen. Namnet är i och för sig väl känt, så det skulle inte spela så stor roll, men om media av olika slag inte publicerade namn innan dom fallit skulle mycket lidande besparas de inblandade. Framför allt om de är oskyldiga.

Om sågverksmiljardären är skyldig eller inte vet vi inte i dagsläget. Att få sätta dit en rik krösus som dessutom kanske varit elak mot vargar är naturligtvis mumma för sensationslystna skribenter.

Vi hoppas att han är oskyldig. Främst för hans egen skull men också för jägarkollektivet som skulle svärtas ner i avsevärdgrad om det visar sig att brott kan styrkas.

En liten kommentar: På bilder ser man hur mannen är belagd med handfängsel i olika situationer. Medveten förnedring? Det är väl ingen som på allvar tror att han skulle kasta sig över omgivningen och försöka slå sig fri. Spara handklovarna till dokumenterat farligt och våldsbenäget klientel.

Vi gör ett litet uppehåll i publiceringen av vår Bondesåpa:” Hemmadotter söker bonde” så läsarna får ge sig till tåls ett tag. Men: Den som väntar på något gott……………………… Bloggen kan utlova fortsatt sex, spex och spänning.

Trevlig helg!

 

 

 

 

Entry filed under: Diverse.

Hemmadotter söker bonde Torsdag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Arkiv

Skriv i din e-postadress för att få notiser om nya inlägg på Gröna Köpingens Blogg!

Gör som 39 andra, prenumerera du med.

Kalender

november 2018
M T O T F L S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  


Humor
Fler besökare till bloggen
Blogglista.se


%d bloggare gillar detta: