Gamla hundar

januari 18, 2019 at 6:39 e m Lämna en kommentar

”Det är svårt att lära gamla hundar sitta” är ett ordspråk som äger viss riktighet. Detsamma gäller nog också oss människor, åtminstone bloggred. Ta det inte bokstavligt. Att sitta är vi ganska duktiga på och när det gäller att inta horisontalläge i säng eller TV-soffa är vi rent fenomenala.

Nej det är andra nymodigheter som stöter på patrull. Ett av våra största bekymmer är dessa förb….de  datamaskiner. Vi kan numera trycka igång och stänga av utan skriftlig instruktion, men sedan blir det besvärligare. I början av vår bloggianska karriär hade vi teknisk support, varför vi kunde lägga in bilder och You tube klipp. Denna hjälpreda har nu fullt upp med annat så vi vill inte tynga honom med detta.

När vi läser igenom inlägg som vi skrivit på senare tid så frapperas vi av tristessen och monotonin. Inte en bild. Inte ett enda youtube- klipp. Bara en massa ord av tvivelaktigt värde. Ibland felstavade. Vi inser att det måste till en ändring, annars återstår bara avveckling.  Drömmen är att på egen hand kunna lägga in klatschiga bilder och det ultimata vore att spela in filmsekvenser för offentlig visning.

Bloggen funderar på att återuppta några gamla succéer. Efter Metoo, samtyckeslag mm. har behovet av sexuell information ökat dramatiskt, därför planerar bloggen att på nytt starta upp vår sexuella rådgivningsspalt.  Här inser alla nyttan med instruktiva bilder.

Nu skall vi ta oss fortbildningen an och försöka att komma igång med någon trevlig grundkurs i datamaskinshantering.

F.ö. är det fredag och vi har fått en statsminister. Vi får se hur länge den blocköverskridande alliansen håller.

I detta nu meddelas att Katarina Frostensson lämnar Svenska akademin. Det var inte en dag för tidigt, snarare alldeles för sent.  Han lär få ett månatligt bidrag på ca 13000:-  från akademin. Inget astronomiskt belopp, så det vill till att hon säljer en hel del av sin, för oss vanliga dödliga, obegripliga lyrik. Hannes make sitter inne och kan kanske inte bidra med så mycket till hushållskassan, men vi hoppas att hon håller svälten från dörren

Nu låter vi oss inte tyngas av detta, utan vi ser fram mot en kväll framför rutan med ”På Spåret” och kanske något annat trevligt. Trevligast blir det med en bit mat av animaliskt ursprung, med passande dryck.   Trevlig helg

Entry filed under: Diverse.

Skiftat focus 89- åringen som hoppade av PRO- bussen och försvann. 2

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Arkiv

Skriv i din e-postadress för att få notiser om nya inlägg på Gröna Köpingens Blogg!

Gör som 39 andra, prenumerera du med.

Kalender

januari 2019
M T O T F L S
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  


Humor
Fler besökare till bloggen
Blogglista.se


%d bloggare gillar detta: