Politisk bomb

februari 20, 2019 at 6:47 e m Lämna en kommentar

Skottlossning på öppen gata och bomber som briserar i portgångar och annorstädes är en otrevlig realitet på många platser i landet. Detta skapar rädsla och osäkerhet.

Den bomb som vi ämnar detonera är av fredlig och positiv karaktär. En politisk bomb som kommer att ge eko i hela den civiliserade världen, ja även utsocknes.

Vårt politiska parti GAS, kommer att byta partibeteckning. Varför detta undra kanske någon? Politiken blir väl inte bättre för att man ex. byter från Folkpartiet till Liberalerna. Nog så sant men vårt namnbyte har helt andra kvalitéer och kommer att bättre spegla vår sanna åsikt i viktiga politiska spörsmål.

Lite bakgrundsfakta: Inlägg på Bloggen och GAS:s åsikter har av en del föga skarpögda och inskränkta läsare tolkats som kvinnofientlig retorik. Inget kan vara mer felaktigt. Inget. Fel, fel, fel !!! Vi har deklarerat detta tidigare. Det finns ingen som har lika positiva inställning till kvinnor som Bloggred. och GAS:s frontfigurer. Ingen, inga! Vi har alltid älskat kvinnor. Även med, när det begav sig. Utan kvinnor vore livet grått och trist och depressionen skulle vila tung i slott och koja.

Men observera. Vi älskar KVINNOR. Inte FEMINISTER. Vad är det då för skillnad undrar ni kanske? Har ni sett och hört en kvinna?   Har ni sett och hört en feminist? Svarar ni ja, är svaret solklart. För er andra kommer här en artbeskrivning:

En kvinna, värd namnet, är en feminin skapelse som gör det bästa möjliga av råvaran. Hon klär sig smakfullt. Till fest tar hon på” Den lilla svarta”, knytblus och lagom högklackade skor. Vid friluftsverksamhet bär hon gärna grön tweedkavaj av engelskt snitt och hon skulle inte under några omständigheter klä sig i joggingbyxor med revärer.  Hon försöker att hålla vikten i schack och hon förser sitt ansikte med lagom mängd, inte alltför gräll kosmetiska. Hon har vårdat hår av den längd som passar hennes ansiktsform. Skulle det passa med långt hår så kan detta med fördel bäras uppsatt, i någon form av knut utan att tankarna för den skull går till frikyrkans kvinnliga medlemmar Kort sagt: En äkta kvinna strävar alltid efter att se bra ut och vara attraktiv.

En feminist har kanske goda grundförutsättningar: Men.” Aj då. Detta måste man göra något åt så att vidriga, sexhungrande män inte står och dreglar” För att bli så frånstötande som möjligt syr man säckiga, opraktiska kläder av gamla begagnade hästtäcken, eller så stickar man, eller tovar, något i regnbågens alla färger. Har man BH så kastar man den och låter bysten skvalpa fritt i maghöjd. Håret skall vara tovigt och gärna lite skitigt för det skall synas att de påtat i den ekologiska myllan . Även naglarna bör skvallra om samma verksamhet. Kort sagt: En sann feminist gör allt för att verka oaptitliga i maskulina ögon.

Detta kan vi kanske strunta i, och gör så också, men när rödgröna feministerna gör allt för att smutskasta oss stackars män blir vi förbannade. Enligt rabiata, militanta feminister är alla män vidriga horkarlar. Alla män har bra en sak i huvudet: Att våldta, eller i lindriga fall, ta skamgrepp så ofta tillfälle ges. Män är svin, en påstående som de tycker misskrediterar grisarna. Manliga arbetsgivare är kapitalistiska utsugare som låter kvinnor slava för svältlöner, dygnet runt. Utöver detta förväntas de erbjuda arbetsgivaren naturaförmåner så ofta det sig låter göras.

Men för faen feminister: Vakna! Inser ni inte att ert agerande är kontraproduktivt så det stänker om det. Alla medborgare, med något så när välmöblerad övervåning, ställer väl upp på att kvinnor skall ha samma möjligheter och förutsättningar som män. Solklart. Lika lön för lika arbete. Likabehandling vid ansökan till studier eller när man söker arbete. Ingen köns- eller åldersdiskriminering. Inte åt något håll.

Att kvotera in ett visst kön till en specifika arbeten bara för att detta är i minoritet är näst in till kriminellt. Den som har bäst meriter, och bäst förutsättningar, skall ha jobbet, oavsett kön. Punkt slut.

Det finns naturligtvis undantag där det kan vara på sin plats att rucka på denna demokratiska övertygelse. Exempelvis kan det vid tillsättning av en tjänst som chefssekreterare vara praktiskt och trevligt om de yttre företrädena får väga in. Att ha en överviktig, föga attraktiv kvinna i knät är naturligtvis ingen höjdare.

Åter till politiken och namnändringen. Bloggen har tidigare deklarerat: Vi är inte feminister. Vi är Kvinnoister. Därför ändrar vi från och men dags dato vår partibeteckning från” GAS” till” QVINNS”. Vi använder den äldre stavningen: Qvinna, för att det skall låta gediget gammalt och klatschigt.

Men vid närmre eftertanke: Partibeteckningen” Qvinns” kommer kanske att stöta bort en del manliga väljare, och det är definitivt inte vår mening. Vi nöjer oss med ett enkelt och könsneutralt: Q

Och observera. Vi propagerar inte för” Kvinno-ister”. Överviktiga kvinnor klarar vi oss utan. Idealet är rätt antal kilo på rätt plats, kompletterat med symmetriska, vackra anletsdrag. Fula tjockisar kan liera sig med feministerna. Men visst. Hellre lite hull än ”benrangel”

Alltså: Rösta fortsättningsvis inte på GAS utan på ”Q”. Vårt valmanifest ligger trots namnändringen fast, och vi skall friska upp minnet vid tillfälle och kanske också komma men någon komplettering.

Vi har nog i vanlig ordning uttryckt oss kristallklart. Skulle det trots all finnas några oklarheter är ni välkomna med frågor på kommentarfältet.

 

Entry filed under: Politik och samhälle.

Bra sjukt Rätt rätt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Arkiv

Skriv i din e-postadress för att få notiser om nya inlägg på Gröna Köpingens Blogg!

Gör som 39 andra, prenumerera du med.

Kalender

februari 2019
M T O T F L S
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728  


Humor
Fler besökare till bloggen
Blogglista.se


%d bloggare gillar detta: