Lill-Gulls sexrådgivning

februari 24, 2019 at 7:48 e m Lämna en kommentar

Så var det äntligen dags för återstart av Bloggens hett efterlängtade sexrådgivning, med vår expert, Lill-Gull, vid tangentbordet.

Välkommen Lill-Gull !

Hej alla kärlekstörstande vänner! Det känns så skönt att jag återigen skall få möjlighet att dela med mig av mina rika erfarenhet från sängar i slott och koja

De frågeställningar som jag ställts inför handlar i dessa dagar till ganska stor del om effekterna av Meetoo. I media av olika slag fokuserar man till största delen på de kvinnor som i dagsläget inte längre drabbas av oönskade sexuella inviter av verbal, och ibland mer handfast karaktär.

Men, jag vill än en gång peka på ett stort mörkertal som numera lider i det tysta, och det är detta som läsarnas frågor handlar om. Jag låter ett brev från ”Osynlig 44” representera alla med snarlika problem.

”Hej Lill-Gull. Jag är så glad att du återigen står till förfrågande när det gäller det sexuella. Jag är en levnadsglad tjej i medelåldern som kunde vara ännu gladare om min tillvaro kunde få lite guldkant. Denna skulle bestå av lite maskulin uppvaktning, något som är en bristvara i min vardag. Ja även på helgerna. Allt har blivit sämre efter Meeto. Förr kunde åtminstone någon aspackad raggare i korvkioskkön trakta efter mina behag genom handpåläggning lite här och där. Icke idag. Man får stå där oantastad och känna sig mindervärdig och kränkt”

Jag skall erkänna att jag kanske inte platsar i något modemagasin. Ja, många säger rent ut att jag är ful och fet, men trots detta längtar jag efter lite ömhet och kärlek. Kära Lill-Gull. Hur skall jag göra för att synas, och framstå som attraktiv? Jag längtar så efter manfolk”.

Hej osynlig 44. Med ledning av din ålder och beskrivning av ditt utseende tror jag mig veta vem du är, men jag skall inte avslöja ditt namn, Britta Johansson.

Ja, jag måste hålla med. Du är verkligen inte vacker och dessutom fet som ett gödsvin. Vikten kan du åtgärda genom bantning men dina anletsdrag kräver nog operation. Ett så omfattande ingrepp är kostsamt och ett nöjaktigt resultat kanske inte kan garanteras. Men visst, gör ett försök om du har råd. I avvaktan på detta rekommenderar jag att du vid dina raggningsförsök uppsöker så skumma miljöer som möjligt. Gärna skumma i dubbel bemärkelse. På dunkla syltor och ölschapp är besökarna ofta gediget beskänkta vilket ökar dina möjligheter att komma i åtnjutande av lite resolut spontansex. Lycka till. Klä dig luftigt och utmanande. Hälsar vännen Lill-Gull

 

Vi tackar Lill- Gull. Det är skönt med människor som talar klarspråk och som inte försöker skönmåla. Bloggen är nog ganska säker på att detta uppskattas av alla parter och att det i slutändan utmynnar i något gott.

Apropå slutändan, så har Lill-Gull flaggat för att nästa inlägg enbart kommer att behandla frågor av homosexuell natur. Välkomna med samkönade spörsmål.

Entry filed under: Sex och samlevnad.

Rätt rätt Miljöengagemang

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Arkiv

Skriv i din e-postadress för att få notiser om nya inlägg på Gröna Köpingens Blogg!

Gör som 39 andra, prenumerera du med.

Kalender

februari 2019
M T O T F L S
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728  


Humor
Fler besökare till bloggen
Blogglista.se


%d bloggare gillar detta: