Succé

augusti 3, 2019 at 1:46 e m Lämna en kommentar

Vårt partinamnsbyte kan inte betraktas som något annat än en veritabel succé. Bloggen har mottagit mängder av sympatiyttringar och gratulationer. Vi blir nästan lite generade över alla lovord. Någon har tyckt att ” Sunda bondförnufts- partiet ” hade varit ändå bättre. Vi var ett tag inne på denna linje men vi befarade att andra yrkeskategorier skulle känna sig åsidosatta. Det finns ju trots allt en del klokskap även bland stansoperatriser, mjölnare, tandhygienister, hovslagare m.fl. Nej. Alla skall vara med!

I dag är det lördag, och lite för mycket sol. I morgon blir det kanske bättre för det har utlovats en del regn. Då är det läge att sitta inne vid tangentbordet.

Många läsare har efterfrågat livstecken från våra gästbloggare i o- och ödebygden:” Blondin-Balle”, ”Cendré- Bella” och inte minst charmtrollet ”Grin-Olle ”och vi skall ägna lite tid åt att etablera kontakt och skriva ner lite av deras tankar om livet och vardagen. Ja, även helgen, i den mån de har koll på veckodagarna. Förmodligen börjar vi med Grin- Olle. Han är extremt svår att komma till tals med, men med risk för liv och lem skall vi försöka komma i närkontakt.

Skulle våra blogginlägg upphöra så förstår ni vad som har hänt. Vi hoppas dock på återseende. Om inte, så tackar vi för det som varit.

Trevlig helg!

 

 

Entry filed under: Diverse.

Politisk förändring Klimat- och väderspänning

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Arkiv

Skriv i din e-postadress för att få notiser om nya inlägg på Gröna Köpingens Blogg!

Gör som 39 andra, prenumerera du med.

Kalender

augusti 2019
M T O T F L S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  


Humor
Fler besökare till bloggen
Blogglista.se


%d bloggare gillar detta: