Drabbade

oktober 8, 2019 at 12:48 e m Lämna en kommentar

Bloggred. har drabbats av en del fysiska krämpor som för tillfället omöjliggör det mesta av fysik aktivitet. Det gäller att ha något som ersätter, som man kan fördriva tiden med.
Detta betyder att våra följare kommer att drabbas i ökad omfattning. Vi har inte varit så aktiva på bloggen under sommarhalvåret, men nu skall vi ta igen förlorad tid.
Bloggen skall klaga och gnälla över det mesta. Ofta. Ingen petitess skall vara för obetydlig för kritik och gnäll. Alla och allt skall skärskådas. Vi säger på socialdemokratiskt maner:” Alla skall med”
Vi börjar dock med lite positiva tongångar: Kungafamiljen skall bantas. Bra. Varför det är bra, kräver ingen förklaring
Lite goda nyheter från skolans värld: I vår grannsocken Mönsterås samlas ungdomar på icke skoltid för att arrangera slagsmål som sedan filmas och sprids på nätet. Heder åt dessa ungdomar som nyttjar fritiden och inte slösar bort dyrbar undervisningstid. Så skall det vara.
Omskärelse har varit omtalad på sista tiden. Olika politiska och religiösa fraktioner har skilda meningar. Vi har vår ståndpunkt klar och är utomordentligt förvånade över att olika religiösa företrädare, som tror på den” Gode Skaparen,” driver denna fråga. Skulle denne vara så utomordentligt korkad att han försett människan med kroppsliga detaljer som måste skäras bort? Det är inte troligt. ”Ja men blindtarmen” säger kanske någon.” Den har ingen funktion längre”. Må så vara, men detta är en effekt av evolutionen, och om förhuden hade haft samma obefintliga funktion, hade ollonen redan varit blottade på naturlig väg. Låt ollonen vara i fred.
Oktober har hittills varit lite småkylig. Kallare än normalt faktiskt, så nu kryper klimatförändringsförnekarna fram ur sina gömslen och triumferar:” Ha ha ha ha. Så var det med den temperaturökningen. Ha ha ha ha ha… ” Kommentarer överflödiga. Enfald kan ta sig olika uttryck.
Jag fick, i nåder, låna hustruns bil för några mils färd norrut. Från bilradion hörs svag musik. Jag noterar inledningsvis inte vad det handlar om, men efter några mil inser jag att det är en CD- skiva som måste ha hängt upp sig, eftersom det låter lika hela tiden. Jag stannar på en P- ficka för att rätta till. Och får en förklaring. Det är ingen skiva som hängt sig: Det är Lars Winnerbäcks nya. Gud bevare oss!
Med dessa kristliga rader slutar vi för idag, men är snart tillbaka

Entry filed under: Diverse.

Förlåt Badholmen Eftertankens kranka blekhet…..

Lämna en kommentar

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Arkiv

Skriv i din e-postadress för att få notiser om nya inlägg på Gröna Köpingens Blogg!

Gör som 39 andra, prenumerera du med.

Kalender

oktober 2019
M T O T F L S
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  


Humor
Fler besökare till bloggen
Blogglista.se