Skön – och stönsång

januari 9, 2020 at 9:33 e m 3 kommentarer

Vår bloggande vän Bert har vaknat till och publicerar numera en del inlägg. Han var ganska tyst under en tid, och saknaden var stor. Nu presenterar han musik på sin blogg och det är trevligt. Vi tog oss friheten att recensera ” Kodaline, som vi nog tycker låter ganska förfärligt. Men Bert har bättrat sig. Nu senast introducerade han en spelning med Ed Sheran och Andrea Bocelli. Sheran klarar vi oss utan, men Bocelli är fantastisk. Det föds inte många sådana tenorer i världen under ett sekel. Mer av Bocelli, men gärna något där han ensam ger prov på sin vokala ekvilibrism. Lyssna ex. på ”Canto della terra”. Men inte den version där han sjunger tillsammans med Sarah Brightman. Hon tillför inget av värde. Andrea Bocelli, solo, skall det vara.

Bra Bert. Du är på rätt väg. Vi visste väl att det trots allt fanns hopp för dig.

Entry filed under: Berts blogg, Musik.

Politisk värdegrundsredovisning Gillis Svullbuks matblogg

3 kommentarer Add your own

 • 1. Bert  |  januari 10, 2020 kl. 1:41 e m

  Citat:”Bra Bert. Du är på rätt väg.”
  Lars Nygren, jag måste göra dig ytterst nedstämd, du får till din stora besvikelse fortsätta leva med att Berts Blogg levererar artiklar som starkt tar avstånd från den dårskapspolitik(speciellt klimat och migration) som förs inom EU(undantaget Ungern, Polen Tjeckien) och extremt speciellt förs i det geografiska område som tidigare var landet Sverige, numera kart-”PLATSEN” Sverige.

  Men misströsta inte Lars Nygren, snart finns det allmänt gällande EU-lagar(redan genomförda i Tyskland av A Merkel) som totalförbjuder alla EU-medborgare som exv vi som fortfarande kallar oss för svenskar att i tal, i skrift mm att kritisera, protestera mot de sk politiska partierna, mot regering/ar, mot riksdag, mot ministrar, mot förd politik, mot totalitära gudsreligioner/ismer, mot EU, mot FN, mot Sionismen, mot Globaliseringen, mot finansmaffian, mot Multinationella företag exv inom Big Pharma, Big Food mfl – ja, vi kommer till och med bli förbjudna att protestera mot den organiserade brottsligheten som förpestar livet för allt fler.

  Den som trots allt ändå fortsätter att protestera mot EU-nyfascisterna kommer att placeras i sk GULAG=korrektionsläger(förr kallades de koncentrationsläger). De som inte går att korrigera inom en snar tidsram kommer att destrueras – ja, ”Historien upprepar sig”.

  Övervakningen av att de nya lagarna efterlevs görs bla genom att all kommunikationsteknik som datorer, paddor, s-telefoner, övervakningskameror med ansiktsigenkännande AI-programvara mm till 100% blir tillgängliga för den sk säkerhetspolisen och andra liknande org förekommande inom EU.
  Så Lars, snart kan även du efter lång väntetid få le och kunna erfara en euforisk glädje som du bara har hört dina förfäder levandes på 1930 – 40-talet berätta om.

  P.S. Musiken, ja jo, A Bocelli är inte helt fel för operaälskare, dock tillhör jag inte den skaran annat än då och då, som exv i den tillfälliga konstellationen Ed Sheeran och A Bocelli framförandes Ed Sheerans låt ”PERFECT SYMPHONY”.
  Observerat: Till skillnad mot Lars Nygren så tycks A Bocelli med närstående njuta till 100% av den framförda popballaden ifråga.
  Anmärkning:Lars, ”Sheeran” stavas med två e!

  Gilla

  Svara
 • 2. Gröna Köpingen  |  januari 11, 2020 kl. 11:46 f m

  Bäste vännen Bert
  Lite retfullt med stavfelet, men det gäller en person som bara har marginell betydelse. Dina framtidsprofetior låter lite skrämmande men att A Merkel redan infört förbud mot all kritik, av det mesta, var en nyhet för mig. Var kan man skaffa sig kunskap om detta nya tyska system ?. Tacksam för svar.
  F.ö. Tillönskar jag dig en trevlig helg. Ja du kan gärna ha det mysigt även på måndag

  Gillad av 1 person

  Svara
 • 3. Bert  |  januari 11, 2020 kl. 6:16 e m

  Ang framtidsprofetiorna: sommaren 2019 hade jag förmånen att få ett långt samtal med ett tyskt journalist/författarpar(engelsktalande), de var på seglingssemester i Misterhultsskärgården. Paret var som de journalister de var mycket frågvisa och nyfikna på hur nutidslivet i Sverige upplevdes av svenskar som de slumpvis träffade på. Jag förklarade att jag och mina åsikter om Sverige nog inte var i fas med den övriga befolkningens(83%) påtvingade trossatser. Detta svar verkade göra dem ännu mer intresserade av att få höra vad jag hade att säga. Vi kom in på div frågor som exv EU, massmigrationen, svenska politiker och deras totala förakt(de pissar på oss rakt i ansiktet) för det svenska folket till förmån för välfärdsmigranter från Mellanöstern, Afrika, Afghanistan osv.

  Jag tog även upp hur det svenska rättsväsendet, polisen och lagstiftningen fungerar i reale, de kände igen sig, precis som i Tyskland. De berättade då hur A Merkel genomfört div försämringar i åsikts och yttrandefrihetslagar samt att hon en tid agerat för att dessa tyska lagförändringar också ska gälla för alla medborgare ur majoritetsbefolkningarna inom EU.
  De berättade om kollegor som blivit fängslade för att de skrivit negativt om exv massinvandringen mm.
  Detta är inget man kan läsa eller får höra om i svensk MSM, SVT, SR.

  Gilla

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Arkiv

Skriv i din e-postadress för att få notiser om nya inlägg på Gröna Köpingens Blogg!

Gör som 39 andra, prenumerera du med.

Kalender

januari 2020
M T O T F L S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  


Humor
Fler besökare till bloggen
Blogglista.se


%d bloggare gillar detta: